Εγκαταλείψτε την Αριστερά (Walk Away!) – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο κίνημα αρχίζει να διαμορφώνεται στις ΗΠΑ των απογοητευμένων αριστερών, που πίστεψαν στην αριστερή ρητορική της προόδου, της ανεκτικότητας του διαφορετικού, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και της αντίστασης και της πάλης ενάντια σε καθετί παλιό και παρωχημένο.

Απογοητευμένοι αριστεροί, απανταχού των ΗΠΑ, ενώθηκαν στο κίνημα με σύνθημα: “Εγκαταλείψτε την Αριστερά” (Walk Away) μετά από παρότρυνση ενός διάσημου στυλίστα από τη Ν. Υόρκη, του Brandon Straka, ο οποίος απογοητευμένος, αποφάσισε να καταγγείλει την αριστερά και να κάνει κάτι ενάντια στον ψεύτικο φιλελευθερισμό του Δημοκρατικού κόμματος.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, στο βίντεο που ακολουθεί, υπήρξε πάντοτε αριστερός, λόγω του ότι είναι γκέι και είχε τη νοοτροπία των μειονοτήτων, που πιστεύουν ότι πρέπει να ψηφίζουν αριστερά, που παλεύει για τα δικαιώματά τους. Μέχρι που άρχισε να νιώθει άβολα και μάλιστα για πολλά χρόνια, καθώς άρχισε να συνειδητοποιεί, ότι στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και της πολιτικής ταυτότητας άρχισε να χάνεται η κοινή λογική.

Μετά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στις ΗΠΑ, με τις συγκρούσεις και τη βία, η οποία ασκείται πλέον από τους αριστερούς υπέρμαχους της ανεκτικότητας που δεν ανέχονται ούτε τη διαφορετική άποψη των συμπολιτών τους, η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ανεκτή από τον ίδιο. Έτσι αποφάσισε να δράσει, ξεκινώντας μια εκστρατεία με τη δημιουργία ενός καταγγελτικού βίντεο.

Όπως λέει ο Brandon Straka : “Αυτό που ήθελα, ήταν να δώσω ξανά στους ανθρώπους τη φωνή τους για να αντισταθούν στη ρητορική της αριστεράς”.

Σχεδόν 30.000 άτομα έχουν γίνει μέλη του κινήματος και μέσα από αυτό μπόρεσαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην αριστερή ρητορική του ψεύδους και του μίσους. Κατηγορούν την αριστερά πως δεν ενδιαφέρεται, ότι έχει εγκαταλείψει τις μειονότητες εδώ και καιρό και το σημαντικότερο και πιο ενδιαφέρον είναι ότι, όπως λένε, τη φοβούνται.

Στις ΗΠΑ ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει τα παραμύθια της αριστερής ατζέντας και ψάχνει τρόπους αντίδρασης και αντίστασης, στην Ελλάδα όμως, ο λαός λατρεύει τα παραμύθια.