• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες»! Τρομακτική απόφαση μουσικών για τα εμβόλια, pic

«Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες»! Τρομακτική απόφαση μουσικών για τα εμβόλια, pic

Ακόμα και στη μουσική χωρίζουν τους ανθρώπους...

Μια επερχόμενη punk συναυλία στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, χρεώνει παρευρισκόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί 55 φορές περισσότερο για εισιτήρια από εκείνους που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί για τον… κορωνοϊό.

Ειδικότερα, η συναυλία θα κοστίσει 999,99 δολάρια για όσους είτε έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν ή που δεν μπορούν να εμβολιαστούν, ενώ όσοι παρέχουν απόδειξη εμβολιασμού θα λάβουν 98,2% “έκπτωση” που μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων σε μόλις 18 δολάρια.

Οι αφίσες για τη συναυλία παρουσιάζουν την εικόνα του δολοφόνου «Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες» Freddy Krueger με βελόνες στα φονικά δάχτυλα και η σελίδα κρατήσεων Leadfoot Promotions συμβουλεύει τους συμμετέχοντες να φέρουν την «Κάρτα Εγγραφής Εμβολιασμού COVID-19» που να δείχνει ότι είχαν δύο δόσεις του Pfizer ή το εμβόλιο Moderna ή το Johnson & Johnson.

«Εάν αγοράσετε ένα από αυτά τα εισιτήρια εκ των προτέρων και εμφανιστείτε χωρίς την κάρτα εμβολιασμού ή την ταυτότητα με φωτογραφία που εκδίδεται από την κυβέρνηση, δεν θα σας επιτρέπεται η είσοδος σε αυτήν την τιμή.

Θα πρέπει να πληρώσετε τα υπόλοιπα 981,99 $ για να εισέλθετε ή να επιστρέψετε και να πάρετε την κάρτα σας», προειδοποιούν οι διοργανωτές σε έναν πλανήτη που γίνεται όλο και πιο αποκρουστικός.

Η απόφαση ελήφθη από τον προωθητή της συναυλίας Paul Williams, ο οποίος είπε στο ABC News ότι ήθελε να πείσει τους μουσικόφιλους να «κάνουν τα εμβόλιά τους», με τους μουσικούς του συγκροτήματος να συμμερίζονται προφανώς την απόφαση.