• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Δυο νεκροί, δυο χαροπαλεύουν και πολλοί στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε φεστιβάλ του Σίδνεϊ

Δυο νεκροί, δυο χαροπαλεύουν και πολλοί στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε φεστιβάλ του Σίδνεϊ

Δυο νεαρά άτομα έχασαν την ζωή τους, άλλα δυο χαροπαλεύουν και πολυάριθμα νοσηλεύονται μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο μουσικό φεστιβάλ του Σίδνεϊ DEFQON.1 που έγινε το Σαββατοκύριακο.

 

Συνολικά, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, τουλάχιστον 700 άτομα ζήτησαν βοήθεια για χρήση ναρκωτικών ενώ έγιναν δέκα συλλήψεις για διάθεση απαγορευμένων ουσιών.

Μεταξύ αυτών που συνελήφθηκαν ήταν και δυο 17χρονα κορίτσια που πουλούσαν ναρκωτικά.

Σύμφωνα με ομογενείς που επικοινώνησαν με τον «Νέο Κόσμο» «ήταν πολύ εύκολο για τους νέους που πήγαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ να προμηθευτούν ναρκωτικά. Και πολύ το έκαναν».

Ένας πατέρας δήλωσε στην εφημερίδα μας: «Ειλικρινά δεν ξέρουμε που πάνε τα παιδιά μας. Μου είναι αδιανόητο σε μια συναυλία να διατίθενται τόσο εύκολα τα ναρκωτικά».

Ο ίδιος τόνισε ότι πολλοί Έλληνες γονείς διακατέχονται από πανικό κάθε φορά που τα παιδιά τους πάνε σε συναυλίες αφού σε πολλές περιπτώσεις η διάθεση ναρκωτικών είναι εύκολη, όπως είπε.

Η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Gladys Berejiklian, χαρακτήρισε το φαινόμενο «τραγικό» και τόνισε:

«Δεν θέλω να επαναληφθεί το φεστιβάλ DEFQON.1 στο Σίδνεϊ ή σε οποιοδήποτε μέρος της Νέας Νότιας Ουαλίας. Δεν υπάρχει ακίνδυνο ναρκωτικό και δεν θέλω καμιά οικογένεια να ζήσει τραγωδίες σαν αυτές που ζουν οι οικογένειες παιδιών που πήγαν σ’ αυτό το φεστιβάλ».

Τα άτομα που πέθαναν είναι ο 23χρονος Joseph Pham και μια κοπέλα 21 χρόνων από τη Μελβούρνη.

Συνολικά η αστυνομία έκανε 355 ελέγχους στη συγκεκριμένη εκδήλωση και βρήκε ναρκωτικά σε 69 άτομα!

Από Νέος Κόσμος

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu