• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Δημοψήφισμα-Σκόπια: Οι ισχυρές μειοψηφίες, έχουν την δύναμη – Οι λαοί «σφυρίζουν» αδιάφορα

Δημοψήφισμα-Σκόπια: Οι ισχυρές μειοψηφίες, έχουν την δύναμη – Οι λαοί «σφυρίζουν» αδιάφορα

Το βλέπουμε όλοι στην καθημερινότητά μας. Οι απλοί πολίτες δεν έχουν καμία εξουσία και τα δήθεν κατοχυρωμένα δικαιώματα (που έχουν), πάνε περίπατο.

Οι λαοί έχουν κουραστεί, καθώς βλέπουν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να πραγματοποιήσουν τις επιδιώξεις τους. Ενώ λοιπόν, νιώθουν ότι δεν είναι πραγματικά ελεύθεροι, συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και αυτό γιατί, θεωρούν ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με την εξουσία.

Η κυβέρνηση του όποιου Κράτους, ότι ώρα θέλει, καταπατά την βούληση του λαού της. Αυτό το είδαμε και πρόσφατα να συμβαίνει στα Σκόπια. Ενώ οι πολίτες της χώρας, γύρισαν την πλάτη τους στο δημοψήφισμα (για την Συμφωνία των Πρεσπών), ο ηγέτης της χώρας δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να μιλάει για μια τεράστια επιτυχία.

Προσέξτε τι λένε οι Ευρωπαίοι

«Αμφίσημο αποτέλεσμα» βλέπει ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, Ντέιβιντ Μακ Άλιστερ. Και αυτό γιατί, όπως επισημαίνει στη Deutsche Welle, μπορεί να ήταν απογοητευτικά χαμηλή η συμμετοχή, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία όσων προσήλθαν στις κάλπες ενέκρινε τη συμφωνία των Πρεσπών με ποσοστό άνω του 90%.

Με λίγα λόγια, ο Μακ Άλιστερ μας λέει ότι δίνει σημασία μόνο σε αυτούς που ψήφισαν. Το θέμα είναι ότι μόνο το 35%, ψήφισε. Οι υπόλοιποι Σκοπιανοί, που είναι και η πλειοψηφία στο κάτω-κάτω που πήγαν; Αυτοί δεν έχουν δικαιώματα; Δεν υποτίθεται ότι κουμάντο κάνει η πλειοψηφία; Η πλειοψηφία απέρριψε το δημοψήφισμα.

Σημείωση

Μπορεί να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή των Σκοπίων, αλλά αυτό δεν θα σημαίνει ότι η κυβέρνηση της χώρας, άκουσε την γνώμη της πλειοψηφίας. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν τουλάχιστον εννέα βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι θα στηρίξουν την συμφωνία, ώστε να περάσει.

Μα θα πει κανείς, εμάς τι μας ενδιαφέρει που η κυβέρνηση των Σκοπίων δεν έδωσε σημασία στον λαό της; Τι μας ενδιαφέρει που οι Ευρωπαίοι, δεν άκουσαν την φωνή του λαού των Σκοπίων;

Μα το ίδιο δεν γίνεται παντού; Δεν είναι η πρώτη φορά, που μια κυβέρνηση κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να ακούσει την γνώμη των πολιτών της. Με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι έμαθαν να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους, αφού βλέπουν ότι στο τέλος γίνεται αυτό που θέλει η ισχυρή μειοψηφία.

Ακολουθεί η περίπτωση και άλλου καλοθελητή, ο οποίος δεν δίνει σημασία στην πλειοψηφία

Την συμφωνία των Πρεσπών στηρίζει και ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ούντο Μπούλμαν.  Μιλώντας στην Deutsche Welle, ο Ούντο Μπούλμαν επιρρίπτει, εμμέσως πλην σαφώς, στην υπερσυντηρητική αντιπολίτευση την ευθύνη για το μποϊκοτάζ του δημοψηφίσματος στα Σκόπια.

«Έγινε μία ισχυρή καμπάνια υπέρ της αποχής, πολλά μέσα ενημέρωσης στήριξαν το μποϊκοτάζ, δεν έλειψαν έξωθεν παρεμβάσεις. Αλλά όπως κι αν έχουν τα πράγματα, ο Ζόραν Ζάεφ ακολούθησε μία ξεκάθαρη πολιτική και η συντριπτική πλειοψηφία όσων προσήλθαν (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ) στις κάλπες, ενέκρινε τη συμφωνία με την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu