ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο χειρότερος εφιάλτης των ανθρώπων επιστρέφει (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μία είδηση, η οποία δικαιώνει 100% αυτά που γράφει ο Λιακόπουλος, δημοσιεύεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Με το σχόλιο «Ρομποαποκάλυψη-Robocalypse», ο Στρατός της Νότιας Κορέας αποκάλυψε σχέδια δημιουργίας ρομπότ, τα οποία θα μιμούνται –ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ- ανθρώπους και ζώα.

Τα βιορομπότ θα μπορούν να είναι έτοιμα σε πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αγορά Αμυντικών Προγραμμάτων (DAPA) της ασιατικής χώρας δημοσίευσε έγγραφο, το οποίο, μεταξύ άλλων, φανερώνει την πρόθεση ένταξης «βιομετρικών ρομπότ» στον κορεατικό στρατό, κατά τα επόμενα χρόνια.

Όπως τονίζει η DAPA τα ρομποτ θα μοιάζουν με διάφορα όντα όπως οι άνθρωποι, τα έντομα, τα πτηνά, τα φίδια κ.α.

«Αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού: Η Ν.Κορέα κατασκευάζει ρομπότ που θα μοιάζουν σε ανθρώπους και ζώα για μελλοντικούς πολέμους».

ΠΗΓΗ: RT

Η DAPA αποκαλεί τα προτεινόμενα «βιομετρικά ρομπότ» ως το μέλλον της στρατιωτικής αμυντικής βιομηχανίας.

Τα ανθρωποειδή και ζωοειδή βιορομπότ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες στρατιωτικές αποστολές, όπως διάσωση, έρευνα και αναγνώριση.

Εκτός λοιπόν από τις δουλειές τα ρομπότ θα αντικαταστήσουν ανθρώπους και στο πεδίο της μάχης, με μορφές μάλιστα που θα θυμίζουν παλαιότερες εποχές, οι οποίες πολλοί νόμιζαν πως δεν υπήρξαν ποτέ.

Τότε που οι τεχνολογία των αρχαίων «θεών» είχε παρουσιάσει παρόμοια υβριδικά επιτεύγματα με μορφές ζώων, ανθρώπων ή και τα δύο σε ένα.

Και επειδή η τεχνολογία προχωρά, δεν αποκλείεται σύντομα να γίνουμε μάρτυρες βιορομπότ που στην μορφή θα θυμίζουν διασταυρώσεις ανθρώπου και ζώου.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...