• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Έτσι προκαλούν την…«αυθόρμητη» συμπάθεια για τους «πρόσφυγες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Έτσι προκαλούν την…«αυθόρμητη» συμπάθεια για τους «πρόσφυγες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν κυριολεκτικά ορισμένοι «ανθρωπιστές» το...τερματίζουν.

Ποικίλα σχόλια έχει συγκεντρώσει μία άκρως περίεργη πρωτοβουλία στο «Tate Modern Museum» του Λονδίνου αναφορικά με τους μετανάστες.

Ο λόγος για μία έκθεση…ευαισθητοποίησης για τους μετανάστες που από το 2014 και μετά κατά εκατομμύρια περνούν στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο κύριος στόχος της έκθεσης είναι να κάνει τους επισκέπτες να…φορτιστούν συναισθηματικά, αφουγκραζόμενοι τα συναισθήματα των προσφύγων που ρέουν προς την Ευρώπη.

Κι αν νομίζετε πως τα είδατε όλα, τότε…κρατηθείτε για την συνέχεια!

Στην εν λόγω έκθεση επιστρατεύτηκε μέχρι και ένα «δωμάτιο δακρύων», όπου οι συμμετέχοντες υπό την επήρεια δακρυγόνων ουσιών….κλαίνε για τους πρόσφυγες!

Εμπνεύστρια και ιθύνουσα της έκθεσης στο Λονδίνο είναι η καλλιτέχνιδα και ακτιβιστής Tania Bruguera από την Κούβα, η οποία και ελπίζει όσοι παίρνουν μέρος στην έκθεση να συνειδητοποιούν πλήρως το πρόβλημα της μετανάστευσης.

Μάλιστα η ίδια πιστεύει πως από την στιγμή που η πολιτική αντιπαράθεση για τους μετανάστες στην Ευρώπη οξύνεται, η έκθεσή της για την ευαισθητοποίηση θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε πολλοί να αλλάξουν γνώμη για το θέμα αυτό.

Τι κι αν χρησιμοποιούνται…ειδικά στρώματα, ήχοι χαμηλών συχνοτήτων, ακόμη και δακρυγόνες ουσίες;

Η παρακάτω έκθεση αποδεικνύει περίτρανα πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu