Δεν σταματάνε: Μια ακόμα γυναίκα εκλεκτή της Νέας Τάξης, μιλάει κατά του Τραμπ (Βίντεο)

Είναι γνωστό ότι η Κλίντον, γνώρισε μια πολύ μεγάλη ήττα. Ο Τραμπ την κέρδισε κατά Κράτος πολιτικά και με αυτό τον τρόπο, την έθεσε εκτός στην κυριολεξία.

Για αυτό τον λόγο, η Νέα Τάξη προσπαθεί να βρει το νέο πρόσωπο που θα μπορέσει να χτυπήσει πολιτικά τον Αμερικανό πρόεδρο.

Πιο συγκεκριμένα:

Μια ακόμη γυναίκα εισέρχεται δυναμικά στην κούρσα των ενδιάμεσων εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την Αγιάνα Πρίσλεϊ, η οποία έγραψε για πρώτη φορά ιστορία πριν από οκτώ χρόνια όταν έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο της Βοστώνης.

Η 44χρονη κέρδισε πριν από λίγες μέρες τον βετεράνο Μάικλ Καπουάνο και εξασφάλισε το χρίσμα των Δημοκρατικών και μία έδρα στο Κογκρέσο.

Ο 66χρονος αντίπαλός της εκπροσωπούσε την περιφέρεια επί δύο δεκαετίες και δεν είχε αντιμετωπίσει αντίπαλο σε ενδιάμεσες εκλογές από τότε που έλαβε το χρίσμα το 1998.

«Σαφώς η περιφέρεια ήθελε μεγάλη αλλαγή. Αλλά, ας είναι, έτσι είναι η ζωή», είπε ο Καπουάνο παραδεχόμενος την ήττα του.

Μάλιστα η Πρίσλεϊ δεν θα έχει ρεπουμπλικανό αντίπαλο στις εκλογές αφού σε αυτή την εκλογική περιφέρεια, δεν υπάρχει και έτσι θα γίνει η πρώτη Αφροαμερικανίδα που θα εκπροσωπήσει τη Μασαχουσέτη στο Κογκρέσο.

«Η αλλαγή έρχεται και το μέλλον ανήκει σε όλους εμάς», είπε στη νικητήρια ομιλία της. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στον Τραμπ, τον οποίον χαρακτήρισε «ρατσιστή, μισογύνη και χωρίς καθόλου ενσυναίσθηση» και έκανε λόγο για οικονομικές ανισότητες στην εκλογική της περιφέρεια όπου η πλειοψηφία των κατοίκων δεν είναι λευκοί.

Σχόλιο: Οι αριθμοί δείχνουν, ότι οι έγχρωμοι Αμερικανοί πολίτες, πλέον βρίσκουν πιο εύκολα εργασία, από ότι παλιότερα, που στο τιμόνι των ΗΠΑ, βρισκόταν ο έγχρωμος Ομπάμα.

Τα ΜΜΕ, επίτηδες δεν εμφανίζουν πάντα αυτά τα στατιστικά ΑΛΛΑ:

Υπάρχουν ανεξάρτητα Μέσα, τα οποία δεν κρύβουν την αλήθεια.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu