• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους για…”κορωνο-κούρεμα”! Στόχος να τα προστατέψουν από τυχόν μόλυνση – ΒΙΝΤΕΟ

Γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους για…”κορωνο-κούρεμα”! Στόχος να τα προστατέψουν από τυχόν μόλυνση – ΒΙΝΤΕΟ

Μία ανόητη μόδα που δυστυχώς εξαπλώνεται.

Μια γυναίκα από την πόλη Καοσιούνγκ στην Ταϊβάν πήγε τον γιο της στον κουρέα για ένα κούρεμα που θα τον προστάτευε από τον κορονοϊό.


Τον περασμένο Μάη, η μητέρα έπεισε τον 15χρονο γιο της να κουρευτεί λόγω των μέτρων αυτο-απομόνωσης που επιβλήθηκαν στην Ταϊβάν εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας κορονοϊού που χτύπησε τη χώρα.

Η γυναίκα ζήτησε από τον κομμωτή να κουρέψει με τέτοιο τρόπο τον γιο της ώστε να μην θέλει να κυκλοφορήσει έξω.

Στην αρχή σκέφτηκαν να γράψουν τη λέξη “κορονοϊός” στο κεφάλι του 15χρονου αγοριού, αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι και πολύ αποτελεσματικό.

Τελικά αποφάσισαν να ξυρίσουν μόνο το μισό κομμάτι του κεφαλιού του 15χρονου έφηβου, κάνοντας τον πιτσιρικά να μοιάζει με καραφλό άντρα.

Ο νεαρός δεν έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ένιωσε ντροπή και κατέληξε να τσακωθεί με τη μητέρα του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κουρέας στο Motherhip.
Όμως, χάρη στην κάλυψη που έλαβε το θέμα από τα social media, o εγκληματικός κουρέας έγινε viral.
Έκτοτε, ο κομμωτής δεν προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού σε γονείς που ζητούν παρόμοια κουρέματα για τα παιδιά τους.
Έτσι, το συγκεκριμένο κουρείο ξεκίνησε να προσφέρει δωρεάν αντι-κορονοϊκά κουρέματα “για εφήβους μεταξύ των ηλικιών 12 και 15 που δεν θέλουν με τίποτα να κάτσουν σπίτι” παρά τα μέτρα lockdown κατά της πανδημίας κορονοϊού.

Το περιστατικό με το κούρεμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις στην Ταϊβάν, με τις περισσότερες αντιδράσεις των χρηστών να παίρνουν το μέρος της μάνας και του κουρέα.

Τα σχόλια υπέρ του 15χρονου ήταν περιορισμένα, με πολύ λίγους χρήστες να μιλούν για υπερβολή από μέρους της μητέρας και παιδική κακοποίηση.

(sputniknews)