• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δε σέβονται τίποτα! Μητσοτάκης σε μικρά παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο, να το κάνουμε όλοι, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα» – ΒΙΝΤΕΟ

Δε σέβονται τίποτα! Μητσοτάκης σε μικρά παιδιά: «Υπερδύναμη το εμβόλιο, να το κάνουμε όλοι, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα» – ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι νομίζουν θα πείσουν τους πάντες, ακόμα και μικρά παιδιά;

Η επικοινωνιακή εκστρατεία κυβέρνησης και ειδικών υπέρ του εμβολίου έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, τόσο που βλέπουμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να προβάλλεται σε μία «παρεΐστικη» συζήτηση με μικρά παιδιά.

Παραδεχόμενος σε άλλο σημείο πως η πιο δύσκολη απόφαση που πήρε μέχρι σήμερα ήταν να κλείσουν όλα λόγω κορωνοϊού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε απέναντι σε δύο μικρά παιδιά πως αν είχε κάποια υπερδύναμη αυτή τη στιγμή θα ήταν να σταματήσει η πανδημία.

Αλλά δεν έμεινε -δυστυχώς- μέχρι εκεί, απαντώντας πως τα εμβόλια είναι από μόνα τους υπερδύναμη:

«Δεν την έχουμε,την αποκτήσαμε όλοι μαζί. Αλλά για την έχουμε όλοι αυτή την υπερδύναμη πρέπει να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί αν κάποιοι δεν το κάνουν, αν αρκετοί δεν το κάνουμε, έχουμε πρόβλημα».

Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμβουλές του πρωθυπουργού για τις μάσκες, παραινώντας τα παιδιά να…κρατήσουν κάποιες μάσκες γιατί «μπορεί να τις ξαναχρειαστούμε»: