• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χόλιγουντ: Γνωστός ηθοποιός, ευχαρίστησε ΔΗΜΟΣΙΑ τον Σατανά – Το κοινό τον χειροκρότησε (Βίντεο)

Χόλιγουντ: Γνωστός ηθοποιός, ευχαρίστησε ΔΗΜΟΣΙΑ τον Σατανά – Το κοινό τον χειροκρότησε (Βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες ελληνικά αλλά και ξένα ΜΜΕ, μεταδίδουν μια περίεργη είδηση.

Ο γνωστός Χουλιγουντιανός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, ευχαρίστησε τον Σατανά, επειδή κέρδισε βραβείο για την ταινία VICE, στην οποία υποδύεται τον πρώην Αμερικανό αντιπρόεδρο Ντικ Τσένι.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μπορεί να έκανε πλάκα, μπορεί να ήταν μεθυσμένος από την χαρά του, μπορεί όντως να πιστεύει στον Σατανά.

Δεν θα κρίνουμε την προσωπικότητα και την…πίστη του ηθοποιού, ο οποίος έχει παίξει σε ταινίες, που άφησαν το στίγμα τους στον σύγχρονο κινηματογραφικό κόσμο.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν είναι του ηθοποιού. Το κακό είναι ότι το κοινό τον καταχειροκρότησε, όταν άκουσε τις ευχαριστίες (του ηθοποιού).

Το γεγονός αυτό, μας δείχνει την ηθική παρακμή που υπάρχει στην βιομηχανία του θεάματος, η οποία (βιομηχανία) είναι Παγκόσμια.

Ας σκεφτούμε με «ανοιχτό μυαλό» την πιθανότητα, όλοι μας εδώ και χρόνια να δεχόμαστε μια πλύση εγκεφάλου. Μπορεί να μοιάζει αστείο σε κάποιους αυτό, αλλά είναι;

Βάλτε από το 0:30 και μετά: 

Είναι πραγματικά σοβαρό το παραπάνω περιστατικό αλλά όπως διαβάσατε και παραπάνω, δεν μας ενδιαφέρει τι πιστεύει ο Μπέιλ. Πρέπει όμως, να αναλύσουμε το γεγονός.

Στα πλαίσια της Πολιτικής Ορθότητας, ακούσαμε, ακούμε και θα ακούσουμε πολλά περίεργα ακόμα. Κάποτε λέγανε ότι είναι «γραφικοί και τρελοί», αυτοί που έλεγαν ότι κάτι πολύ κακό, συμβαίνει στον πλανήτη, αλλά είναι;

Οι περισσότεροι συνεχίζουν να πιστεύουν, ότι όλα τα παραπάνω είναι απλά παραμύθια. Η πραγματικότητα όμως, μας δείχνει κάτι άλλο.

Τα σχόλια δικά σας!!