• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Χαμός» με το CNN: Ποιός ζήτησε έναν παγκόσμιο δικτάτορα σαν τον Χίτλερ – ΦΩΤΟ

«Χαμός» με το CNN: Ποιός ζήτησε έναν παγκόσμιο δικτάτορα σαν τον Χίτλερ – ΦΩΤΟ

«Ο κόσμος σήμερα χρειάζεται έναν Χίτλερ».

Εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ των μαχητών της Χαμάς και του ισραηλινού στρατού, η οποία βάζει «φωτιά» στα Ιεροσόλυμα, ο συνεργάτης του CNN, Adeel Raja, έγραψε στο Tweeter και μετά αναγκάστηκε να διαγράψει πως «ο κόσμος σήμερα χρειάζεται έναν Χίτλερ».

Το αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο, παρότι οδηγήθηκε στον να απολύσει τον συνεργάτη του, δέχεται πλέον σωρηδόν «πυρά», καθώς ο Adeel Raja, ο οποίος έχει γράψει δεκάδες άρθρα για το CNN.

Μάλιστα ο Raja είχε γράψει και άλλα σχετικά tweets:

«Ο μόνος λόγος που υποστηρίζω την Γερμανία στον τελικό – ο Χίτλερ ήταν Γερμανός και έκανε καλό με αυτούς τους Εβραίους», είχε αναρτήσει κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2014.

«Χαίρε Χίτλερ!» έγραψε σε ένα άλλο Tweet.

Οι χρήστες του Twitter μοιράστηκαν στιγμιότυπα οθόνης των μηνυμάτων του.

Με άλλα λόγια ο συνεργάτης του CNN -ίσως και άλλοι- ζητά έναν δικτάτορα παγκόσμιας εμβέλειας που θα σταματήσει την επίθεση του Ισραήλ στην Παλαιστίνη, περιορίζοντας το εβραϊκό κράτος και φέρνοντας «λύση» στα Ιεροσόλυμα!

Ενδεχομένως, αυτό να έχει γίνει σκέψη στα μυαλά αρκετών άλλων πολιτών, δημοσιογράφων και μη: Η έλευση ενός ηγέτη παγκοσμίου βεληνεκούς που θα φέρει «λύσεις» στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, λόγω της κακής διαχείρισης των πολιτικών και των γεωπολιτικών συμφερόντων κρατών, ο οποίος δεν θα είναι απαραίτητα σαν τον Χίτλερ… φαινομενικά τουλάχιστον!

Άλλωστε τις δικτατορίες τις ζητά ο λαός, πριν αυτές έρθουν.