Χαμόγελα στην ΕΡΤ για το ξεπούλημα. Τι ειπώθηκε

Η Κρατική τηλεόραση για ακόμα μια φορά «έπαιξε» το κυβερνητικό παιχνίδι. Πριν λίγη ώρα όλη η Ελλάδα άκουσε άναυδη τους δημοσιογράφους να χαμογελάνε δυνατά, την στιγμή που έπεσαν οι υπογραφές.

Παράλληλα, ακούσαμε ότι θα είναι καλό να συνενωθούν (οικονομικά) οι Πρέσπες με τα Σκόπια. Η προπαγάνδα δεν έχει όρια και πραγματικά η χώρα μας αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.

Οι Έλληνες που αντιδρούν σε όλα αυτά, είναι ακραίοι φασίστες οι οποίοι δεν έχουν καμία νομιμοποίηση. Νομιμοποίηση για το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υπάρχει όμως.

Η ΕΡΤ κλασσικά στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι φανερό. Οι Έλληνες πληρώνουν την Δημόσια τηλεόραση για να ακούνε τα χαμόγελα των δημοσιογράφων όταν παραδίδεται η χώρα στους ξένους.
Έχει πέσει μια «κατάρα» πάνω στους Έλληνες, οι οποίοι πλέον βλέπουν ότι η Ελλάδα έχει χαθεί.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

Εδώ και χρόνια, η συστηματική προπαγάνδα έκανε τους Έλληνες να ξεχάσουν ποιοι είναι. ΤΩΡΑ που φτάσαμε στο τέλος, κάποιοι άνθρωποι ξεσηκώθηκαν με ειρηνικό τρόπο.

Το σύνθημα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δεν αρέσει στον κ.Τσίπρα. Μήπως σε λίγο καιρό θα είναι παράνομο να λέμε ότι είναι Ελληνική η Μακεδονία;

Μήπως θα ζήσουμε να δούμε ΜΙΑ μεγάλη Μακεδονία η οποία όμως δεν θα είναι Ελληνική;
Να είστε σίγουροι, ότι τώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πιάσουν το ΚΥΠΡΙΑΚΟ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Σύντομα ο Κοτζιάς θα πιάσει και το ΑΛΒΑΝΙΚΟ να είστε σίγουροι, άλλωστε το είπε ο ίδιος:

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu