Αυτό σημαίνει ΧΟΥΝΤΑ!!! Αστυνομικοί σπρώχνουν ανάπηρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Ακόμα και η καταστολή πρέπει να έχει τα όριά της. Οι αστυνομικοί παίρνουν μισθό από τους φορολογούμενους, ώστε να τους προστατεύουν. Αυτή την στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν αναπτυχθεί οι δυνάμεις της απρόσωπης και απάνθρωπης Παγκόσμιας κυβέρνησης. Όταν μιλάμε για την Παγκοσμιοποίηση, θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην Γαλλία. Είναι η χώρα του Λευκού διαφωτισμού, που έφερε την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, στον Δυτικό κόσμο. Είναι η χώρα της πολυπολιτισμικότητας.

Σε αυτή την χώρα λοιπόν, σαν λογική συνέχεια έρχονται οι τραγικές εικόνες, που θα δείτε στο βίντεο, που ακολουθεί:

Έσπρωξαν τον ανάπηρο άνθρωπο. Ποιοι; Οι άνθρωποι που πληρώνονται από τον… ανάπηρο άνθρωπο που μόλις είδατε, μέσω των φόρων. Κοινή λογική!

Οι αστυνομικοί παίρνουν λεφτά από το Κράτος. Το Κράτος παίρνει λεφτά από τους φόρους. Τους φόρους τους δίνουν οι πολίτες. Έτσι δουλεύει το σύστημα, τα τελευταία 250 χρόνια. Οι εικόνες που είδαμε στο παραπάνω βίντεο, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και φυσικά κανένας δεν μπορεί να αποκαλέσει HOAX τα γεγονότα της Γαλλίας.

Ποιο είναι το μήνυμα που μας στέλνει η Παγκόσμια εξουσία; «Βλέπετε τι παθαίνει, όποιος τολμά να αμφισβητεί την εξουσία, για αυτό τον λόγο να δέχεστε τα πάντα αδιαμαρτύρητα».

Όποιος θεωρεί ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Γαλλία, αρκεί να θυμηθεί τι είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη, όταν τα ΜΑΤ έριξαν χημικά σε μικρά παιδάκια που βρίσκονταν στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Τα σχόλια δικά σας!

Πηγή φωτογραφίας: Pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...