• Αρχική
  • Άρθρα
  • Aυτό είναι σοβαρό: Το μήνυμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί- Μας αφορά ΑΜΕΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Aυτό είναι σοβαρό: Το μήνυμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί- Μας αφορά ΑΜΕΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ανησυχητική είδηση.

Η Ευρώπη εν μέσω της προσφυγικής αλλά και…Κλιματικής κρίσης (εδώ γελάμε), στέλνει το «μήνυμα» πως πλέον…δεν υπάρχουν ηγέτες.

Ταυτόχρονα, διαμηνύει πως μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε πολιτική κρίση, αναφέροντας επιγραμματικά, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες, με όλα όσα συμβαίνουν (κρίσεις, εγκληματικότητα κτλ), δε νιώθουν ασφαλείς και η προώθηση μιας τέτοιας είδησης αυξάνει το συναίσθημα της απογοήτευσης αλλά και της αβεβαιότητας για το μέλλον των χωρών της Ευρώπης.

Σταδιακά οι πολιτικοί σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο) δέχθηκαν τη «ρετσινιά» του ανίκανου, πράγμα που οδηγεί τους πολίτες να ζητούν μια νέα λύση, ώστε να νιώθουν ασφάλεια.

Μήπως ακριβώς εκεί, στο να προετοιμάσουν τον κόσμο για τη «νέα λύση» στοχεύει η είδηση που κάποιοι θέλουν να εξαπλώσουν στις χώρες της Ευρώπης; Όντας απογοητευμένοι από τους πολιτικούς, δεν θα διστάσουν να ρίξουν τις κυβερνήσεις τους, αν πιστεύουν ότι ακολουθεί κάτι πολύ καλύτερο. Παράλληλα, προπαγανδίζεται, πως η άνοδος της Εθνικής Δεξιάς παγκόσμια πρέπει να ανακοπεί, γιατί δήθεν αυτή φταίει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό για την πολιτική αστάθεια.

Μας λένε λοιπόν πως δεν υπάρχουν ηγέτες, πράγμα που οδηγεί την Ευρώπη σε συνεχόμενες κρίσεις, σε προβλήματα, εκτροχιασμούς, ίσως και κάποια νέα μεγάλη οικονομική κρίση (θυμηθείτε ΕΔΩ). Και ποια θα είναι η λύση που θα δοθεί; Μήπως η παγκόσμια κυβέρνηση, του ενός ηγέτη, του λεγόμενου Αντιχρίστου;

Μην ξεχνάμε, πως η Νέα Τάξη, δεν θέλει να κατακτήσει τις καρδιές των ανθρώπων δια της βίας, αλλά αντίθετα θέλει οι άνθρωποι να υποταχθούν ελεύθερα σε αυτήν για ένα πιάτο φαγητό. Επομένως χωρίς μια καλοστημένη πολιτική και οικονομική κρίση, το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Ζούμε την αρχή της κορύφωσης αυτής της πολιτικής κρίσης που θα φέρει στην εξουσία τον…παγκόσμιο ηγέτη των λαών; Οψόμεθα, το σίγουρο είναι πως ΚΑΤΙ συμβαίνει παγκόσμια.

Τα σχόλια δικά σας.

(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •