Ασύλληπτη πρόταση Πορτοσάλτε στον Ε. Μασκ: “Βάλε ΣΥΝΔΡΟΜΗ στο Twitter! Οι γνώμες έχουν συνέπειες”

Βέβαια στα υπόλοιπα μέσα που επικρατεί ΧΟΥΝΤΑ να γράφουν όλοι..."ελεύθερα"!

Μια απίστευτη πρόταση στον νέο ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ, έκανε σήμερα το πρωί ο γνωστός για τις προκλητικές του θέσεις δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

Αναφερόμενος για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν ως προς την ελευθερία έκφρασης στο Twitter, o εμβολιολάγνος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διατύπωσε τα εξής:

«Βλέπω μια αγωνία στο Twitter, μπήκε ο Μασκ, μια συνδρομούλα δεν θα ήταν κακό, αν θες να γράφεις. Και να βάλει επώνυμους λογαριασμούς. Βλέπω να πληρώνουν σωρηδόν οι ‘στρατοί’. Βλέπω να ανεβαίνει το κόστος λειτουργίας.

Θέλεις να γράψεις την άποψή σου; Με το ονοματεπώνυμό σου κανονικά, πες την γνώμη σου δημοκρατικά. Θες να βρίσεις; Βεβαίως, αν σ’ ενοχλεί η άποψη του άλλου και θες να τον βρίσεις. Με ονοματεπώνυμο κανονικά, με την συνδρομή σου, βρίζεις.

Οι πράξεις έχουν συνέπειες. Έτσι έχουμε μάθει, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις χωρίς να νομίζεις ότι υπάρχουν συνέπειες. Ένα καλό ξεσκαρτάρισμα από τον Μασκ, βλέπω ότι υπάρχει μια αγωνία τώρα. Να λέει ‘Άρης Πορτοσάλτε, τόσα ευρώ ετήσια συνδρομή να λες την γνώμη σου’. Είναι ένα παγκόσμιο καφενείο, ή ένα ελληνικό καφενείο ανοιχτό. Το Twitter τι είναι; Είναι ένα καφενείο. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα καφενεία, στα οποία λέμε ευθαρσώς την γνώμη μας».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί