Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Ο μηχανισμός του George, “ξαναχτύπησε” (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Το ρωσικών συμφερόντων δίκτυο RT, φιλοξένησε ένα ρεπορτάζ που σίγουρα είναι αποκαλυπτικό και θα διαβάσετε αμέσως γιατί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο el, τα Μέσα Κοινωνικά Δικτύωσης, έχουν ξεκινήσει τον..αγώνα κατά των Fake news. Να σας ενημερώσουμε, ότι Fake News είναι όποια είδηση δεν συμφέρει το Παγκόσμιο κατεστημένο. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λογοκρίνουμε τα ΠΑΝΤΑ. Θα μπορούσαμε απλά να φιλτράρουμε τις πληροφορίες αλλά ΟΧΙ:

Κάποιοι κύριοι, βγάζουν Fake News σχεδόν τα πάντα. Θεωρούν έγκυρες ειδήσεις, μόνο αυτές που μεταδίδουν τα δικά τους ΜΜΕ. Πολύ βολικός ο όρος Fake News!

Η είδηση που μας λύνει όλες τις απορίες. Είναι γνωστό ότι το facebook έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά των ψευδών ειδήσεων (Fake News). Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως, είναι ότι έχει αφήσει την επιλογή για το αν μια είδηση είναι αληθινή ή όχι, σε ομάδες που σύμφωνα με το RT, λαμβάνουν χρηματοδότηση από τον George Soros.

Η οργάνωση IFCN (nternational Fact-Checking Network) ανήκει στον ιδρυτή του e-bay, Pierre Omidyar. Ο Omidyar, σύμφωνα με το RT πάντα, κατά την διάρκεια της ρωσο-ουκρανικής κρίσης το 2014, έβγαζε ειδήσεις κατά της Ρωσίας και στήριζε το ουκρανικό δίκτυο Hromadske TV.

Προσέξτε! Ο Omidyar και η οργάνωση του η IFCN που κυνηγά τα Fake News και με την οποία συνεργάζεται το facebook, (σύμφωνα με το RT) έχει συμμαχήσει με την οργάνωση liberal interventionist , η οποία λαμβάνει χρηματοδότηση από τον Soros.

Τα συμπεράσματα βγαίνουν πολύ εύκολα!

Πληροφορίες:RT (Russia Today)

Πηγή φωτογραφίας:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...