• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Άλλες εποχές: Ελληνίδα Twitch Streamer αποκλείστηκε από την πλατφόρμα επειδή είπε απλά πως υπάρχουν μόνο δύο φύλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλες εποχές: Ελληνίδα Twitch Streamer αποκλείστηκε από την πλατφόρμα επειδή είπε απλά πως υπάρχουν μόνο δύο φύλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Twitch, έχουν μαζευτεί όσοι ασχολούνται με τον κόσμο του gaming και κάνουν τα δικά τους stream για τους απανταχού fans.

Μία πολύ γνωστή Twitch streamer είναι και μια Ελληνίδα, η Έλενα (ή HelenaLive).

Το όνομά της κάνει τον γύρο του Διαδικτύου -παγκοσμίως- αφού οι υπεύθυνοι του Twitch αποφάσισαν να κλείσουν τον λογαριασμό της λόγω κάποιων σχολίων που έκανε κατά τη διάρκεια ενός stream.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το VICE, ένας fan ζήτησε την άποψή της σχετικά με τα φύλα, με την νεαρή να απαντάει πως πιστεύει ότι, σύμφωνα με τη βιολογία, υπάρχουν μόνο άνδρες και γυναίκες. Όχι κάτι ενδιάμεσο.

Τι κι αν ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα αν ένας άνδρας θέλει να αποκαλείται γυναίκα ή το αντίστροφο.

Οι παραπάνω ατάκες θεωρήθηκαν «ρητορική μίσους» από τους υπεύθυνους της πλατφόρμας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της HelenaLive από αυτήν. Έπειτα, η Ελληνίδα streamer αποφάσισε να κάνει ένα live στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube, στο οποίο εξηγούσε στους φίλους της όσα είχαν συμβεί.

Οι εποχές που ζούμε γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες για την ελεύθερη έκφραση.

Προσοχή στο βίντεο ενδεχόμενα υπάρχουν, σε όλη του την διάρκεια, απρεπείς εκφράσεις. Η Ελληνίδα εξηγεί στην αρχή στα Αγγλικά αυτό που της συνέβη.

ΦΩΤΟ: PEXELS.COM

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...