Σύμφωνα με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Christine Anderson, οι πολίτες δεν πρέπει να εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους!
Οι πολιτικοί θα αντικατασταθούν, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει δεν θα είναι καλό, αλλά το ίδιο σύστημα με άλλο προσωπείο και ενδεχομένως πολιτικούς στις τάξεις του, οι οποίοι παριστάνουν τώρα τους «επαναστάτες»!!!
Όπως είπε η Άντερσον:
«Θα έπρεπε να εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση; -Όχι ποτέ! Εννοώ, όχι μόνο τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν θα πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε την κυβέρνησή σας. Γιατί αυτό σημαίνει “δημοκρατία”. Πάντα αμφισβητείτε την κυβέρνησή σας και, πάντα αναζητάτε τα απώτερα κίνητρα.
Πρόκειται για σύγκρουση συμφερόντων. Είναι στην εξουσία και, υποτίθεται ότι κυβερνούν τον λαό. Αλλά (το να κυβερνούν σωστά) δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους (σ.σ. Τα συμφέροντα των αφεντικών τους που θέλουν τους ανθρώπους υποταγμένους και ελεγχόμενους).
Όλοι σε συνεννόηση μεταξύ τους! Ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης συμμετέχουν».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EFE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τουρκία: Το Γενικό Προξενείο Ελλάδος τίμησε τους πεσόντες Κωνσταντινουπολίτες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Αύριο η πολυαναμενόμενη συνάντηση Τραμπ-Σι στη Νότια Κορέα
- Viral έγινε το χρυσό στέμμα που δώρισαν οι Νοτιοκορεάτες στον Τραμπ! vid
- Τι είπε ο Αμερικανός ΥΠΕΘΑ για την συμμαχία ΗΠΑ-Ιαπωνίας
- Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί στη διάρκεια της νύκτας από τα ισραηλινά πλήγματα
- Η Ελλάδα της πανάκριβης ενέργειας θα δίνει… φυσικό αέριο στον Ζελένσκι!
- Τι είναι ο κανόνας 8+8+8 για μια ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή
- ΒΙΝΤΕΟ: Ο τυφώνας Μελίσσα με ανέμους 295 χλμ/ώρα έφερε πλημμύρες και καταστροφή στην Τζαμάικα
- Βιετνάμ: Τουλάχιστον 9 νεκροί και 5 αγνοούμενοι από τις μεγάλες πλημμύρες
- Μία εμπορική συμφωνία με τη Νότια Κορέα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί “πολύ σύντομα”, σύμφωνα με τον Τραμπ









