Σύμφωνα με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Christine Anderson, οι πολίτες δεν πρέπει να εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους!
Οι πολιτικοί θα αντικατασταθούν, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει δεν θα είναι καλό, αλλά το ίδιο σύστημα με άλλο προσωπείο και ενδεχομένως πολιτικούς στις τάξεις του, οι οποίοι παριστάνουν τώρα τους «επαναστάτες»!!!
Όπως είπε η Άντερσον:
«Θα έπρεπε να εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση; -Όχι ποτέ! Εννοώ, όχι μόνο τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν θα πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε την κυβέρνησή σας. Γιατί αυτό σημαίνει “δημοκρατία”. Πάντα αμφισβητείτε την κυβέρνησή σας και, πάντα αναζητάτε τα απώτερα κίνητρα.
Πρόκειται για σύγκρουση συμφερόντων. Είναι στην εξουσία και, υποτίθεται ότι κυβερνούν τον λαό. Αλλά (το να κυβερνούν σωστά) δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους (σ.σ. Τα συμφέροντα των αφεντικών τους που θέλουν τους ανθρώπους υποταγμένους και ελεγχόμενους).
Όλοι σε συνεννόηση μεταξύ τους! Ακόμα και τα μέσα ενημέρωσης συμμετέχουν».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EFE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η στιγμή που χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ισλαμική Συρία τυλίγεται στις φλόγες, vid
- Αυτό θα πει “σοβαρό χιόνι” στη Ρωσία, vid
- Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενη υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Μαλαισία: Ένοχος ο πρώην πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ για κατάχρηση εξουσίας και ξέπλυμα χρήματος
- Τραγωδία στο Τέξας: Μεθυσμένη οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ξεκλήρισε οικογένεια
- Μαρκ Ρούτε: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη
- Συρία: Εκρηξη σε τέμενος της επαρχίας Χομς-3 νεκροί
- Πάτρα: Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
- Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά»
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Μαζική επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – 14 τραυματίες









