«Μην αντιστέκεσαι» – Σοκαριστικές σκηνές στην Αγγλία με αστυνομικούς να πέφτουν πάνω σε πολίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μέτρο χάθηκε, η χούντα έρχεται…

Αστυνομικοί στο Λονδίνο συνέλαβαν το Σάββατο 19 άτομα για παραβίαση των μέτρων κοινωνικής απόστασης που επιβάλλεται παγκοσμίως. Συγκλονίζει η σκηνή με διαδηλωτή να ουρλιάζει και την αστυνομία να του φωνάζει «Μην αντιστέκεσαι».

Όπως γνωστοποίησε η μητροπολιτική αστυνομία μια ομάδα στο Χάιντ Παρκ, στο κέντρο του Λονδίνου, διαδήλωνε κατά των μέτρων περιορισμού, κατά της άποψης πως ο κορωνοϊός αποτελεί πανδημία καθώς και για την «σύνδεση 5G και ιού», όπως έλεγαν.

«Δεν είναι πανδημία, είναι όλα ψέμα», φώναζε ο αδερφός του πρώην επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Jeremy Corbyn, Piers Corbyn, ο οποίος και συνελήφθη.

https://twitter.com/i/status/1261659853761794049

Η μητροπολιτική αστυνομία γνωστοποίησε ότι μια ομάδα στο Χάιντ Παρκ, στο κέντρο του Λονδίνου, διαδήλωνε για τους χειρισμούς της βρετανικής κυβέρνησης στην πανδημία COVID-19 και δεν συμμορφώθηκε στο κάλεσμα των αρχών να διαλυθεί.

«Ήταν απογοητευτικό που μια σχετικά μικρή ομάδα στο Χάιντ Παρκ συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί για τους κανονισμούς, παραβιάζοντας ξεκάθαρα τις οδηγίες και θέτοντας στον κίνδυνο μόλυνσης τους ίδιους και άλλους», είπε ο Λόρενς Τέιλορ, αναπληρώτης υποδιοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Οι αστυνομικοί, για μία ακόμη φορά, τήρησαν μια μετρημένη στάση και επιχείρησαν να πείσουν το πλήθος να διαλυθεί. Εκείνοι δεν είχαν, ξεκάθαρα, καμία πρόθεση να συμμορφωθούν, με αποτέλεσμα 19 άνθρωποι να συλληφθούν…», συμπλήρωσαν.

Δείτε την συγκλονιστική σύλληψη πολίτη! Αστυνομικοί πέφτουν πάνω του, εκείνος ουρλιάζει με τις Αρχές να του λένε «Μην αντιστέκεσαι»!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί