Ο 40χρονος Ρώσος, πρώην κορυφαίος τενίστας και νυν πολιτικός (με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν), Μάρατ Σάφιν, προέβη σε δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.
Ο ίδιος βλέπει πίσω από τον κορωνοϊό μία προσπάθεια «μαντρώματος» του παγκόσμιου πληθυσμού ούτως ώστε οι άνθρωποι να συνηθίσουν στις τεχνολογίες παρακολούθησης και ελέγχου.
Μάλιστα ο άνθρωπος που έγινε αρκετά γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις επιδόσεις του στο τένις υποστήριξε πως υπάρχουν άτομα τα οποία βρίσκονται πάνω από τους πολιτικούς μας και είναι εκείνοι που ελέγχουν απόλυτα τον κόσμο:
«Η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν είναι αυτή που μας λένε στην τηλεόραση και όμως ο κόσμος πιστεύει αυτές τις ιστορίες τρόμου. Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου όπως λένε πολλοί.
Θα έρθει όμως η εποχή όπου όλοι μας θα έχουμε πάνω μας τσιπάκια. Έχουν βάλει όλο τον κόσμο στα σπίτια οπότε το σχέδιο δουλεύει σε πρώτη φάση.

Ήδη από το 2015, ο Μπιλ Γκέιτς είχε προβλέψει ότι η ανθρωπότητα θα κινδυνεύσει από μια πανδημία και όχι από έναν πόλεμο. Πιστεύω ότι γνώριζε πράγματα από τότε.
Υπάρχουν άνθρωποι πάνω από τους πολιτικούς, που είναι οι πραγματικοί “αφέντες” του κόσμου και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορείτε να το αποκαλέσετε “σκοτεινή” κυβέρνηση ή όπως αλλιώς θέλετε.
Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Και δεν μιλάω για τους Ρόθτσιλντ και τους Ρόκφελερ. Αυτά είναι γνωστά ονόματα. Κάποιος άλλος είναι από πίσω” είπε χαρακτηριστικά»
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ.Χαρακόπουλος: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν θέλει να μπαίνει το δίλημμα, “Μητσοτάκης ή χάος”
- Τα συχνότερα μυοσκελετικά προβλήματα στον ελληνικό πληθυσμό – Ο κρίσιμος ρόλος του φυσικοθεραπευτή
- Επιμένει το Ιράν: «Δεν εγκαταλείπουμε το πυρηνικό μας πρόγραμμα»
- Παπαστεργίου για gov.gr: «Προχωράμε καθημερινά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους»
- Γιαπωνέζος βρήκε την αγάπη του στην Ελλάδα! Δείτε στο βίντεο
- Αγορά ακινήτων: Γιατί οι υποδομές καθορίζουν την αξία των ακινήτων και το μέλλον των πόλεων
- Μητσοτάκης: Τον Μάρτιο η εισήγησή μας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Οικόπεδα: Νέος «πονοκέφαλος» για όσους έχουν εκτάσεις γης – Πότε θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα
- Πέθανε ο τραγουδιστής των 3 Doors Down, Μπραντ Άρνολντ, σε ηλικία 47 ετών
- Χρ. Δήμας: Δύο κομβικές παρεμβάσεις στις οδικές υποδομές της Αττικής
Κύρια Θέματα









