• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Τσιπάκι στον εγκέφαλο, θα τρέξω να το πάρω»: Σάλος σε μεσημεριανή εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τσιπάκι στον εγκέφαλο, θα τρέξω να το πάρω»: Σάλος σε μεσημεριανή εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρεπορτάζ που ανέδειξε το el.gr, θέμα στην Ελληνική τηλεόραση…

Τελικά το θέμα που ανέδειξε το el.gr κυκλοφορεί για τα καλά στην Ελλάδα και δεν είναι άλλο από το πρότζεκτ του Έλον Μασκ να εμφυτευτεί τσιπάκι στον εγκέφαλο, κάτι που θα ενώσει τον άνθρωπο με τον υπολογιστή και θα καταργήσει τις γλώσσες.

Αυτό γιατί με το τσιπάκι θα μπορούν να μεταφερθούν έννοιες, από άνθρωπο σε άνθρωπο, που δεν είναι δυνατόν να ειπωθούν με λόγια, παρά μόνο να γραφούν με μαθηματικά σύμβολα (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, το προαναφερθέν έγινε θέμα σε μεσημβρινή εκπομπή αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους τηλεπαρουσιαστές.

Όπως ειπώθηκε: «Ο Έλον Μασκ είπε πως σε λιγότερο από πέντε χρόνια καταργούμε την γλώσσα. Η γλώσσα θα υπάρχει αλλά για συναισθηματικούς λόγους. Επεξεργάζεται ένα σχέδιο διασύνδεσης του εγκεφάλου με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θα εμφυτεύει ένα τσιπάκι στον εγκέφαλο, το οποίο θα κάνε uploading και downloading τις σκέψεις μας».

«Μα γιατί να θέλει να βάλει κανείς τσιπάκι; Θα με τρελάνετε;», αναρωτήθηκε μία εκ των τηλεπαρουσιαστριών, με την ρεπόρτερ που είχε επιληφθεί του θέματος να της απαντά:

«Εγώ θα πάω τρέχοντας»!

Τα σχόλια περισσεύουν, αυτά που πρώτο το el.gr δίνει στην ελληνική επικαιρότητα, γίνονται πλέον θέμα στην Ελληνική τηλεόραση και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό!