ΤΣΙΠΑΚΙ σε φάρμακα!!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με Μπουρλά! Πάρτε ΨΕΚΑΣΜΟ να ‘χετε

Το είχε πει το 2018 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ! Θα γίνει κάτι ανάλογο με τον COVID, τις παραλλαγές του ή έναν καινούριο ιό;;; ΒΙΝΤΕΑΡΑ!!!

«Ψεκασμένος και συνωμοσιολόγος», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla;;;

Το 2018, μιλώντας (πού αλλού;;;) στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΕΔΩ ολόκληρο το ΒΙΝΤΕΟ), το οποίο, κατά τα φαινόμενα, είναι προπομπός όσο ακολουθήσουν, είχε κάνει νύξη σε ένα χάπι που είχε εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ λίγους μήνες πριν, το οποίο περιείχε έναν ψηφιακό αισθητήρα, ΕΝΑ ΒΙΟΤΣΙΠ, που μπορούσε να παρακολουθεί εάν το φάρμακο είχε ληφθεί ή όχι. Αυτό το προϊόν εγκρίθηκε για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής. 

Αυτό το σχόλιο δεν είχε καμία άμεση σχέση με τα εμβόλια ή την πανδημία COVID-19. Ωστόσο, η τεχνολογία ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Χρησιμοποιείται/θα χρησιμοποιηθεί με αφορμή τον COVID, τις παραλλαγές τους ή έναν καινούριο ιό;;;

Είχε δηλώσει τότε ο Μπουρλά:

«Ο FDA ενέκρινε το πρώτο ηλεκτρονικό χάπι, αν μπορώ να το ονομάσω έτσι.

Πρόκειται για ένα βιολογικό τσιπ που υπάρχει στο δισκίο και μόλις το πάρετε το δισκίο και διαλύεται στο στομάχι σας στέλνει ένα σήμα ότι πήρατε το δισκίο.

Φανταστείτε, οι ασφαλιστικές εταιρείες να γνωρίζουν ότι τα φάρμακα που πρέπει να παίρνουν οι ασθενείς πράγματι τα παίρνουν (σ.σ. ή κάνουν τα σωστά εμβόλια)».

Μάλιστα ο κ. Μπουρλά έχει αρθρογραφήσει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΕΔΩ), υποστηρίζοντας τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης, των Drones, και των εμφυτευμάτων στην Ιατρική!!!

Δείτε και την σχετική ερώτηση που του είχε γίνει:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί