• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Θέλουν να βάλουν τσιπάκια μέσα μας»! Κάλεσμα στους «μαύρους» να μην ψηφίσουν τον Μπάιντεν

«Θέλουν να βάλουν τσιπάκια μέσα μας»! Κάλεσμα στους «μαύρους» να μην ψηφίσουν τον Μπάιντεν

Δήλωση «βόμβα» που δεν έγινε τυχαία...

Μετά την ανακοίνωση ότι σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ και την προτροπή του Ντόναλντ Τραμπ να μην το κάνει στις επόμενες εκλογές, ο Κάνιε Ουέστ ισχυρίστηκε, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, ότι δεν υποστηρίζει πλέον τον Αμερικανό πρόεδρο και δήλωσε ότι μπήκε στην προεδρική κούρσα για να την κερδίσει.

Ο Ουέστ, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ, δηλώνει στο περιοδικό Forbes: «Με την συνέντευξη αυτή, βγάζω το κόκκινο καπέλο»,  αναφερόμενος στο κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ με το σύνθημα «Make America Great Again», «σήμα κατατεθέν» του Τραμπ.

Ο ράπερ αποκάλυψε επίσης στο Forbes ότι ασθένησε τον περασμένο Φεβρουάριο με Covid-19 και ότι είναι καχύποπτος με οποιαδήποτε εμβόλια αναπτυχθούν για την πρόληψη του ιού:

«Όταν λένε ότι ο τρόπος για να αντιμετωπισθεί η Covid είναι ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου. Θέλουν να βάλουν ‘τσιπάκια’ μέσα μας, θέλουν να κάνουν κάθε είδους πράγματα, προκειμένου να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παράδεισου», κατέληξε ο West.

Εν συνεχεία, ο West αποκάλυψε στο περιοδικό πως θα είναι υποψήφιος κάτω από μια νέα σημαία, το Birthday Party, ενώ αρνήθηκε πως στοχεύει στο να διασπάσει την ψήφο των μαύρων και να βλάψει έτσι τις πιθανότητες του αριστερόστροφου Δημοκρατικού αντιπάλου του Τραμπ, του Τζο Μπάιντεν.

«Το να λέει κανείς ότι όλοι οι μαύροι θα πρέπει να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς αποτελεί έκφραση μιας μορφής ρατσισμού και πίστης στην υπεροχή των λευκών», υπογράμμισε.