Πότε μπορούν οι ψηφιακές ταυτότητες να γίνουν επικίνδυνες – ΒΙΝΤΕΟ

Η προειδοποίηση που ίσως πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη

Ο βασιλιάς του Podcast, Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, προειδοποιεί και αυτός τους Αμερικανούς για αυτό που έρχεται παγκοσμίως και ειδικά σε Αμερική και Ευρώπη και αφορά τα ψηφιακά νομίσματα και τις ψηφιακές ταυτότητες-πορτοφόλι, οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες άπαξ και συνδεθούν με τραπεζικούς λογαριασμούς και με ένα συγκεκριμένο σύστημα κοινωνικής πίστωσης στυλ Κίνας! Τουτέστιν: Όποιος δεν συμμορφώνεται με συγκεκριμένα μέτρα θα μπορούν, για παράδειγμα, να του αφαιρούν αυτομάτως χρήματα ως πρόστιμο!

Όπως δήλωσε:

«Πως νιώθετε για τα ψηφιακά νομίσματα  της κυβέρνησης;

Νομίζω θα μας κάνουν με αυτά “κίνηση ματ”. Είναι τελειωμένο παιχνίδι!

Γιατί εάν το εφαρμόσουν αυτό σε μια κοινωνική πιστωτική βαθμολογία, εάν αποφασίσουν με κάποιο τρόπο ή άλλο, ότι  χρειάζεστε κάποιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης προς όφελος της κοινωνίας και,  αναφέρουν συνοπτικά ξέρετε, ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την συμπεριφορά σας, τα tweets σας και, όλα τα πράγματα, παίρνετε μια βαθμολογία.

Όλα βέβαια ήδη παρακολουθούνται. Απλά δεν μπορούν να σε ελέγξουν στον ίδιο βαθμό που θα ήθελαν και αυτό που θα ήθελαν να κάνουν είναι να σου αφαιρέσουν τα χρήματά σου και να μπορούν να σε κλείσουν μέσα...».

Δείτε την συνέχεια:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί