«Πλασάρουν εμφυτεύματα λέγοντας πως θα υπάρξουν υπεράνθρωποι»: Κάποτε αυτά τα έβγαζαν «hoax»!! – vid

«Πού είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια εδώ;».

Ο καθηγητής Richard A. Werner είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών.

Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Σε προηγούμενο βίντεο-ντοκουμέντο που είχε δημοσιεύσει το ΕΛ, ο οικονομολόγος αναφέρθηκε στο μικροτσίπ που θα εμφυτευθεί στους κατόχους του παγκόσμιου ψηφιακού νομίσματος.

Μάλιστα είχε τονίσει πως η συγκεκριμένη τεχνολογία ήταν έτοιμη από το 2015.

Σε πιο πρόσφατες δηλώσεις του, όπου του ζητήθηκε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις, τόνισε τα εξής:

«Το “πουλάνε” ως μία βελτίωση. Γίνονται όλες αυτές οι χολιγουντιανές παραγωγές για να υποστηρίξουν αυτή την ιδέα. Ξέρετε “θα υπάρξουν υπεράνθρωποι, θα βελτιωθούν, θα είναι ικανοί να σκέφτονται ταχύτερα, να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο απλώς χρησιμοποιώντας τις σκέψεις τους”.

Ο Έλον Μασκ έχει επενδύσει πολύ σε αυτό το πρότζεκτ. Όλα αυτά συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Και γνωρίζουμε ότι στη Σουηδία έχουν εδώ και χρόνια χρησιμοποιηθεί. Ξέρετε, είναι όσο ένας κόκκος ρυζιού, ανάμεσα στον αντίχειρα και στα δάχτυλά σας.

Αυτό χρησιμοποιείται σαν το πορτοφόλι σας, το διαβατήριό σας, το κλειδί σας, για να εκκινήσετε διάφορους εξοπλισμούς σας, οτιδήποτε θέλετε. Και έτσι το “πουλάνε” ως κάτι “πολύ βολικό. Είναι ένα γιγάντιο βήμα προς τον απόλυτο έλεγχο”.

(ΑΠΕΜΠΕ-EPA-DPA photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί