«ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ»! «ΒΟΜΒΑ» Χαράρι παρουσία του ΠΑΠΑΧΕΛΑ!!! Πάταγος με το ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξέρουν όλα και δεν μιλάνε;;; Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...

Ο Γιουβάλ Νώε Χαράρι, καθηγητής Ιστορίας και ένας από τους διασημότερους θεωρητικούς της Διεθνιστικής Τάξης Πραγμάτων στον κόσμο, σε σχετικά πρόσφατη ομιλία του, δήλωσε, παρουσία μάλιστα του γνωστού δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά, πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ!!!

Αυτό θα συμβεί προφανώς μέσω εμφυτευμάτων, μέσω ενός τσιπ!!!

Εκτός αυτού, το 2020, μιλώντας πάλι στον Αλέξη Παπαχελά, δήλωσε μεταξύ άλλων πως για να γίνει μια χώρα αποικία σήμερα, δεν χρειάζονται τανκς αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ!!!

«Φανταστείτε μια κατάσταση στην Ελλάδα, όταν κάποιος στην Μόσχα στο Πεκίνο ή την Ουάσινγκτον, θα έχει τα προσωπικά δεδομένα κάθε πολιτικού, κάθε δικαστή, κάθε δημοσιογράφου κάθε στρατιωτικού αξιωματούχου.

Θα γνωρίζουν ολόκληρο το ιατρικό αρχείο. Θα έχουν γνώση της σεξουαλικής ζωής του οποιουδήποτε. Θα ξέρουν τα πάντα. Θα είναι η Ελλάδα έτσι ανεξάρτητη;;;», είπε.

Στην συνέχεια, παραδέχθηκε πως η διεθνιστική τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει άλλον έναν παγκόσμιο πόλεμο, κάτι που κινδυνεύει να γίνει τώρα με την Ουκρανία.

Αυτά όλα τα έλεγε ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ο Λιακόπουλος πως θα γίνουν και τώρα εμφανίζονται όλο και περισσότεροι να τα παραδέχονται και μάλιστα μπροστά σε δημοσιογράφους, οι οποίοι, κατά τα άλλα, τα χαρακτήριζαν «θεωρίες συνωμοσίας».

Αξίζει να δείτε όλο το βίντεο:

photo sceenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί