Μάσκα και τσιπάκι – Δεν φαντάζεστε όσα ειπώθηκαν στην Ελληνική τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε το βίντεο, προσέχοντας τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων...

Απίστευτες δηλώσεις από τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην φοράει μάσκα, ενώ αναφέρεται και στην σύλληψη ιερέα.

Στην συνέχεια έκανε νύξη στο τσιπάκι!

«Τα στοιχεία που έχει δώσει ο καθένας στο facebook είναι πολλαπλάσια από ό,τι μπορούσε οποιοδήποτε τσιπάκι να βγάλει από αυτόν. Σιγά και την τρομερή ζωή που ζούμε οι περισσότεροι, δουλειά-σπίτι-καφενείο, φαντάσου πόσο συναρπαστικοί άνθρωποι είμαστε προκειμένου να μας ελέγχουν με τσιπάκια», υπογράμμισε σε σχέση με όσα ακούγονται για την ήδη υπάρχουσα εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι, την οποία επιδιώκει να αντικαταστήσει μίας ανώτερης τεχνολογίας ψηφιακή ταυτότητα (ΕΔΩ).

Είναι σημαντικό πως ο κ. Τατσόπουλος δεν φάνηκε να αρνείται την ύπαρξη των μικροτσίπ, αλλά το ενδεχόμενο να μπορούν να μας ελέγχουν μέσω αυτών, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, η ζωή μας δεν είναι συναρπαστική, άρα αποκλείεται να συμβεί αυτό.

Ακούστε απλά το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτό βίντεο μέχρι τέλους και παρακολουθήστε τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων, οι οποίο εν χορώ μαζί με τον κ. Τατσόπουλο κάνουν λόγο για συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους που δεν θέλουν να φορούν μάσκα. Αργότερα δεν θα θέλουν και το όποιο τσιπάκι;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί