• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ετοιμάζουν κάτι μεγάλο! Βγήκε μπροστά και η Melinda Gates (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμάζουν κάτι μεγάλο! Βγήκε μπροστά και η Melinda Gates (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύζυγος του Bill αναφέρθηκε στον εντοπισμό ανθρώπων, στην οικονομία και στον Τραμπ...

Μετά τον Bill Gates αποφάσισε να τοποθετηθεί και η σύζυγός του, Melinda, σχετικά με θέματα… ιατρικής και οικονομίας.

Εν αρχή, φυσικά, επιτέθηκε κατά του δεξιού Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ:

«Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουμε έλλειψη ηγεσίας σε ομοσπονδιακό επίπεδο, και είναι πολύ απογοητευτικό. Το να έχουμε 50 πολιτειακές λύσεις δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν βγάζει νόημα και κοστίζει ανθρώπινες ζωές», δήλωσε η συμπρόεδρος του «Bill and Melinda Gates», μιλώντας στο Yahoo Finance.

Εν συνεχεία, υποστήριξε πως το Αμερικάνικο σύστημα ελέγχου του Κορωναίου είναι εξίσου απογοητευτικό.

«Εάν είχαμε ένα καλό σύστημα ελέγχου και εντοπισμού, όπως έχει η Γερμανία, θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε σταδιακά όλο και περισσότερα τμήματα της οικονομίας. Οι άνθρωποι δε θα αγωνίζονταν τόσο για να βάλουν ένα γεύμα στο τραπέζι τους. Η έλλειψη πράξεων πλήττει την χώρα και προκαλεί ζημιά που δεν χρειάζεται. Είμαι απίστευτα απογοητευμένη που το βλέπω αυτό».

Η κυρία Gates αναφέρεται στην κίνηση της γερμανικής κυβέρνησης να «στρατολογήσει τις εταιρείες Deutsche Telekom και SAP SE, προκειμένου να δημιουργήσουν μία εφαρμογή εντοπισμού, η οποία θα εντοπίζει τους ανθρώπους με κρούσματα.

Πρόκειται για την τεχνολογία με τις λεγόμενες tracingapps, τουτέστιν εφαρμογές που επιτρέπουν την ιχνηλάτηση, την έρευνα δηλαδή βάσει στοιχείων, των επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Θα μπορούν δηλαδή να «φακελώσουν» και τον ασθενή και τους φίλους του (Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Η Melinda Gates, ωστόσο, μάλλον ντράπηκε να πει αυτή την φορά πως σκοπός είναι αντικατάσταση αυτών των εφαρμογών από το σχέδιο του Bill Gates για εμβόλιο-ψηφιακή ταυτότητα (ΕΔΩ).

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον οποίο ο σύζυγός της χρηματοδοτεί αδρά (ΕΔΩ):

«Ο Bill και εγώ γίναμε πιο δυνατοί. Γνωρίζουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, δεν είναι τέλειος, αλλά έχουμε συνεργαστεί μαζί τους πάνω από 20 χρόνια. Όταν βρίσκεσαι σε μία κρίση, και ξέρεις ότι ένας συνεργάτης είναι καλός και αξιόπιστος, υποστηρίζεις αυτό που είναι σωστό και υπερασπίζεσαι τους συνεργάτες σου.»

Δεν θα μπορούσε να μην εκφέρει άποψη και για την οικονομία, η οποία «γονατίζει» λόγω των υπερβολικών, κατά πολλούς, μέτρων περιορισμού:

 «Φρονώ πως υπάρχουν μερικοί που κινούνται πολύ γρήγορα! Θεωρώ πως πρέπει να πάμε πολύ, πολύ σιγά αναφορικά με την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Μέχρι τότε βέβαια τα πάντα θα έχουν καταστραφεί και ενδεχομένως ο πλανήτης θα έχει ανάγκη μια παγκόσμια κεντρική αρχή, προκειμένου να δοθεί η… «λύση».

Μήπως για αυτό είχε γελάσει «σατανικά» ο κύριος Gates, όταν δημοσιογράφος του είπε πως η οικονομία θα αργήσει να επανέλθει;

Ένα είναι το σίγουρο! Ετοιμάζουν κάτι πολύ μεγάλο!