«ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ»: ΟΠΟΙΟΣ δεν το πάρει θα τον ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε μέρα από μία είδηση, από ένα βίντεο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Ρεπορτάζ στην Αυστραλία κάνει λόγο για νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο το νομοσχέδιο, το οποίο ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου για τον δυτικό κόσμο!

Πρόκειται για την αξιόπιστη ψηφιακή ταυτότητα, η οποία έχει πάρει την μορφή ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ εδώ και κάποιο καιρό.

Όπως αναφέρεται, η εν λόγω ψηφιακή ταυτότητα αντιπροσωπεύει μια στιγμή ορόσημο στην αυστραλιανή ιστορία!

«Βρισκόμαστε στο χάσμα μεταξύ ενός μέλλοντος της ελεύθερης προσωπικής επιχείρησης και μιας εποχής ψηφιακής επιτήρησης, στην οποία η εξουσία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε αλληλεπίδρασης που έχουν οι Αυστραλοί μεταξύ τους και με τον ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.

Το πετυχαίνει με τον ίδιο τρόπο όπως η Κίνα δημιουργώντας μια ψηφιακή ταυτότητα που αποτελεί κεντρικό μέρος της ζωής ενός ατόμου.

Αποκαλέστε το: άδεια για να ζήσετε. Αυτό το νομοσχέδιο καταργεί την προστασία απορρήτου  και επιτρέπει στην κυβέρνηση να διατηρεί ένα τεράστιο αρχείο δεδομένων με όλα όσα γνωρίζει η εξουσία για εσάς και να πουλήσει αυτό το αρχείο σε ιδιωτικές εταιρείες στο εξωτερικό (σ.σ. ή σε μία ΥΠΕΡΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία θα αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση, ύστερα από μία, όπως την ονόμασαν, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ).

Τα πάντα, ιατρικά, τα ψώνια μας, με ποιους συσχετιζόμαστε, κοινωνική ασφάλιση ταξίδια, τι παρακολουθούμε στο ίντερνετ, οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες, τα σχόλιά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα πάντα θα καταγράφονται μέσα εκεί (σ.σ. και γιατί να μην εμφυτεύονται σε ένα τεχνολογικά ανώτερο τσιπάκι από αυτό που παρουσιάστηκε στην πασίγνωστη γερμανική εφημερία BILD –ΕΔΩ– και να το έχουν όλοι μέσα τους, ώστε να μην χάνεται ποτέ και να μην χάνει και η εξουσία το τι πράττει και σκέφτεται (;) ο καθένας)».

Δείτε το βίντεο:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί