Μέθοδος Ανατολικής Γερμανίας στην Ευρώπη! Θα απαγορεύεται σε ΜΜΕ να δημοσιεύουν – ΒΙΝΤΕΟ

Η χούντα είναι εδώ…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε έναν νέο νόμο που στοχεύει στην συγκέντρωση του τομέα των μέσων ενημέρωσης της ΕΕ σε μια ενιαία αγορά που θα εποπτεύεται από την Επιτροπή και τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές μέσω ενός νέου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε στυλ Ανατολικής Γερμανίας.

Ο ευρωπαϊκός νόμος για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης (EMFA), που προτάθηκε από την Επιτροπή στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 , θεωρείται παρουσιάζεται ως μια προσπάθεια προώθησης της ανεξαρτησίας και του πλουραλισμού των μέσων ενημέρωσης, που παράλληλα θα προστατεύεται από την παραπληροφόρηση και την ξένη παρέμβαση στον τομέα των μέσων ενημέρωσης (σ.σ. Θα στρέφεται εναντίον ΜΜΕ και ιστοσελίδων που δεν ακολουθούν το βασικό αφήγημα της διεθνιστικής Δύσης).

Βασικό συστατικό του EMFA είναι η σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Υπηρεσιών Μέσων, η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους των εθνικών ρυθμιστικών αρχών, καθώς και εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Καθήκον της επιτροπής θα είναι, μεταξύ άλλων, να παρακολουθεί τον τομέα των μέσων ενημέρωσης της ΕΕ, να γνωμοδοτεί σχετικά με τις συγκεντρώσεις στην αγορά, να παρέχει ειδικές συμβουλές και να διασφαλίζει την ενιαία συμμόρφωση με τον κανονισμό, λένε.

Ωστόσο η δημοσιογράφος, Taylor Hudak, αναφέρει πως ο Ευρωπαϊκός Νόμος για την Ελευθερία των Μέσων (EMFA) θα απαιτεί από μεγάλες πλατφόρμες και παρόχους υπηρεσιών πολυμέσων να συνάψουν συμβατική συμφωνία πριν από τη μεταφόρτωση περιεχομένου στον ιστό!!!!

 Οι συχνοί… παραβάτες του EMFA, που δημοσιεύουν “επικίνδυνο” για την εξουσία περιεχόμενο, ενδέχεται να χάσουν τα δικαιώματα δημοσίευσης!!!

Δείτε το βίντεο:

photo αρχείου eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί