• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεσαίωνας! Δεν συγκινείται η επιστημονική κοινότητα – Απόφαση «βόμβα» του Youtube (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσαίωνας! Δεν συγκινείται η επιστημονική κοινότητα – Απόφαση «βόμβα» του Youtube (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνούνται την έρευνα...

Το YouTube θα μειώσει την ποσότητα του περιεχομένου που διαδίδει θεωρίες σχετικά με πιθανή σχέση της τεχνολογίας 5G και του κορωνοϊού, παρά το γεγονός πως κάποιες από αυτές υποστηρίζονται από επιστημονικές φωνές.

Εμείς φυσικά δεν είμαστε επιστήμονες! Το πιο λογικό δεν θα ήταν όμως να εξεταστεί, μέσω ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, παν ενδεχόμενο από την δεσπόζουσα επιστημονική κοινότητα, η οποία μοιάζει άκαμπτη, θυμίζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις τους Ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα, οι οποίοι απέρριπταν εκ προοιμίου, κάθε θεωρία που δεν συμφωνούσε με τις «αρχές της Εκκλησίας»;

Ως αιτία παρουσιάζουν τις πυρπολήσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην Βρετανία.

Εξαιτίας αυτού, όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα, το YouTube αποφάσισε να λάβει μέτρα και θα περιορίσει το περιεχόμενο που διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας συνδέοντας την 5G τεχνολογία με τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, θα αφαιρεθούν βίντεο που συνδέουν τον κορωνοϊό με το 5G, ενώ ασκούν κριτική στο 5G αλλά δεν αναφέρουν τον κορωνοϊό, θα παραμείνουν μεν ανεβασμένα, αλλά ως «αμφιλεγόμενο περιεχόμενο», με προοπτική να αφαιρεθούν από τα αποτελέσματα αναζήτησης ή να τους αφαιρεθεί η δυνατότητα δημιουργίας εσόδων, μεταδίδει ο βρετανικός Guardian.

Ο διευθυντής του GSMA (Παγκόσμιο Σύστημα Κινητών Επικοινωνιών), Mats Granryd δήλωσε:

«Η βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών εργάζεται ασταμάτητα για να κρατήσει σε λειτουργία κρίσιμες υποδομές στην υγεία, την εκπαίδευση και τις υπηρεσίες ανάγκης, την λειτουργία των επιχειρήσεων και την επικοινωνία συγγενών και φίλων. Είναι φρικιαστικό το γεγονός πως οι υποδομές αυτές δέχονται επίθεση εξαιτίας ξεκάθαρων ψεμάτων. Καλούμε όλους να εμπιστευτούν τις Αρχές Υγείας και να είναι βέβαιοι πως η τεχνολογία επικοινωνιών είναι ασφαλής. Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ 5G και COVID-19».

Η πυρπόληση κεραιών 5G δεν πρέπει να αναιρέσει το γεγονός ανάγκης έρευνας των απόψεων σύνδεσης του κορωνοϊού με το 5G. Εκτός και αν η καταστροφή των κεραιών δεν έγινε… τυχαία!

Άλλωστε το 5G, δεν χρειάζεται τον κορωνοϊό για να πούμε ότι αποτελεί μία παγκόσμια λαίλαπα. Είναι αυτό που θα κάνει τις νέες ταυτότητες ID2020, που ετοιμάζει ο Bill Gates και υιοθέτησε ήδη ο ΟΗΕ, να βρουν εύκολα παγκόσμια εφαρμογή, αφού η πρώτη και κύρια δουλειά του 5G είναι να εντοπίζει μέχρι και τις καρφίτσες μέσα στο σπίτι μας, πόσο μάλλον εμάς τους ίδιους, παρέχοντας υπηρεσίες, όχι μόνο για το που είμαστε, αλλά και για το τι κάνουμε και με ποια παρέα το κάνουμε.