ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ στην Ελλάδα φέρνει η ΦΤΩΧΕΙΑ: «Δεν βγαίνουμε οικονομικά για να κάνουμε παιδιά», λένε οι νέοι! vid

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση χτυπάει την Ελλάδα...

Νέο άλμα έκανε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρωζώνη τον Μάιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurostat, εντείνοντας την ανησυχία για τις επιπτώσεις στην εθνική οικονομία και τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ειδικά μάλιστα καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις αποκλιμάκωσης ούτε των τιμών σε ενεργειακά προϊόντα και πρώτες ύλες ούτε του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurostat, ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε 10,7% τον Μάιο από 9,1% τον Απρίλιο!

Οι Έλληνες πληρώνουν ακριβότερα προϊόντα και υπηρεσίες φέτος σε σύγκριση με έναν χρόνο πριν! Σε κάποιες μάλιστα επιμέρους κατηγορίες η αύξηση της αξίας πωλήσεων είναι τρεις φορές και πλέον μεγαλύτερη από την αύξηση του όγκου πωλήσεων.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι οι πολύ μεγάλες ανατιμήσεις οδηγούν σε μείωση της κατανάλωσης, ακόμη και για είδη σούπερ μάρκετ. Ετσι, τον φετινό Μάρτιο καταγράφηκε μείωση του όγκου πωλήσεων κατά 1,3% σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2021, με την αξία των πωλήσεων την ίδια ώρα να αυξάνεται κατά 5,5%.

Υπό αυτές τις συνθήκες πετυχαίνει στην Ελλάδα το πανθομολογούμενο πλέον ΣΧΕΔΙΟ της αποσυμφόρησης ή αλλιώς μείωσης πληθυσμού, το οποίο συζητείται ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι νέοι Έλληνες δεν βγαίνουν οικονομικά για να σκεφτούν την γέννηση έστω και ενός παιδιού, την ώρα που οι αλλοδαποί που έρχονται εδώ γεννάνε ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίας φτώχειας. Ως εκ τούτου μειώνεται ο πληθυσμός, αρχικά των Ελλήνων, επικρατεί το αλλοδαπό στοιχείο, μέχρι να επικρατήσει και να βάλουν χαλινάρι και σε αυτό οι διεθνιστές.

Δείτε:

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί