• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ: Έτσι θα γίνει η ένωση των δύο κόσμων – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ: Έτσι θα γίνει η ένωση των δύο κόσμων – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύο λεπτά εξηγείται αυτό που θα συμβεί ιδεολογικά!!!

Ο James Lindsay, θεωρητικός επιστήμων και ιδρυτής του New Discourses έκανε μία μεστή περίληψη, εξηγώντας την συγχώνευση κομμουνισμού και φασισμού και πώς λειτουργεί με στόχο την έλευση παγκόσμιου κομμουνισμού στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Έπρεπε να ενσωματώσουν τον φασισμό για να λειτουργήσει ο κομμουνισμός. Πώς το έκαναν  αυτό; Λοιπόν ο Μάο το έκανε αυτό. Το CCP (Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας) οδήγησε την Κίνα σε μια καταστροφή.

Μερικοί ηγέτες αργότερα, έχουμε τον Deng Xiaoping που συνεργάζεται με τον Kissinger και ούτω καθεξής.

Ανοίγουν τις αγορές της Κίνας, αλλά όλα είναι στην διάθεση του κόμματος.

Είναι όλα ένας κρατικός καπιταλισμός που  εξ’ ορισμού είναι φασιστικός. Οπότε, τι έχουμε εδώ;

Έχουμε κομμουνισμό με φασισμό μέσα του. “Κομμουνισμο-φασισμός”.

Και στη συνέχεια μπορείτε να δημιουργήσετε το αντίθετο από αυτό στη Δύση. Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια φασιστική ολιγαρχία που αποφασίζει και εμείς θα είμαστε  οι δουλοπάροικοι, φροντίζοντας τα δεδομένα και την «κάψουλά» μας, ενώ απολαμβάνουμε το γεύμα μας με σκουλήκια και γρύλους,  αλλά θα είναι δίκαιο.

Να λοιπόν, οι δύο νέες παγκόσμιες δυνάμεις. Όχι ακριβώς εχθροί, αλλά εχθρόφιλοι-(λυκοφιλία). Ο κομμουνισμός με τον φασισμό μέσα του, δίπλα στο φασισμό με κομμουνισμό μέσα του. Και αφήνεις αυτά τα πράγματα να κυβερνούν το ένα δίπλα στο άλλο (σ.σ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ σε μία νέα μορφή μεταμοντέρνου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ)»

Δείτε το βίντεο:

photo wef

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.