Διεθνιστές και Ρώσοι συμφωνούν (τη δεδομένη στιγμή) σίγουρα σε ένα πράγμα:
Την πλήρη οικονομική, κοινωνική και πολιτική καταστροφή της Δύσης!
Ανεξαρτήτως αν το κάνουν αυτό κατόπιν συνεννόησης “κάτω από το τραπέζι” ή όχι, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει!
Όσο διαρκεί η σύγκρουση στην Ουκρανία, που έχει μετατραπεί σε έναν ιδιότυπο πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας, τα δυτικά κράτη θα δέχονται ανεπανόρθωτα χτυπήματα.
Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.
Μιλώντας σε γερμανικό μέσο, ο Γενς Στόλτενμπεργκ παραδέχθηκε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει χρόνια! Και μάλιστα η Δύση θα κάνει ό,τι μπορεί για αυτό, καθώς παρά το κόστος θα συνεχίσει να στέλνει όπλα και χρήματα!
Μέχρι να ΠΕΘΑΝΕΙ και ο τελευταίος Ουκρανός και μέχρι να ΠΕΙΝΑΣΕΙ και ο τελευταίος Ευρωπαίος πολίτης!!!
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάρει χρόνια. Δεν πρέπει να επιβραδύνουμε την υποστήριξη της Ουκρανίας. Ακόμη κι αν τα κόστη είναι υψηλά, όχι μόνο αυτά της στρατιωτικής υποστήριξης, αλλά και αυτά των αυξανόμενων τιμών της ενέργειας και των τροφίμων».
(φωτο:vid screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι απαντά το Ιράν στις απειλές Τραμπ για σφοδρή στρατιωτική επίθεση
- Κεραμέως: Στο δεύτερο χαμηλότερο σημείο στην ιστορία της χώρας η ανεργία
- Η FSB απέτρεψε τη δολοφονία Ρώσου αξιωματούχου στην Αγ. Πετρούπολη, vid
- Στελέχη του ισραηλινού στρατού παραδέχθηκαν ότι οι νεκροί στη Γάζα είναι περίπου 70.000
- Επικεφαλής ESM: Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την άμυνα
- Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για τη θέση του επικεφαλής της Fed
- Play Off: Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ στα ευρωπαϊκά κύπελλα
- Νέα απεργία των ταξί στις 3 και 4 Φεβρουαρίου
- Αν δεν είναι η ώρα σου: Δείτε τι συνέβη σε πόλη της Ουκρανίας – Vid
- Αποζημιώσεις κτηνοτρόφων: νωρίτερα φέτος οι αιτήσεις αναγνώρισης ανωτέρας βίας από ζωονόσους το 2025









