Η showrunner Κρίστα Βέρνοφ (Krista Vernoff) μιλώντας σε ένα πάνελ που διοργάνωσε η Ακαδημία Τηλεόρασης είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση μια σειρά ιατρική, μακράς διάρκειας να μην ασχοληθεί με την ιατρική ιστορία της ζωής μας».
Αν και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα των σειρών στις ΗΠΑ, εξαιτίας της πανδημίας οι showrunners εργάζονται ήδη στις ιστορίες της επόμενης σεζόν. Αυτό περιλαμβάνει τη συζήτηση με πραγματικούς γιατρούς που εργάζονται την περίοδο αυτή στην πρώτη γραμμή για να τους μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.
«Κάθε χρόνο, μιλάμε με γιατρούς, οι οποίοι μας λένε τις ιστορίες τους και συνήθως λένε τις πιο αστείες ή τις πιο τρελές. Οι γιατροί έρχονται τώρα και είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους μιλούν για τις εμπειρίες τους. Κυριολεκτικά τρέμουν και προσπαθούν να μην κλαίνε, χάνουν το χρώμα τους και μιλάνε για πόλεμο – έναν πόλεμο για τον οποίο δεν είχαν εκπαιδευτεί», είπε η Βέρνοφ και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι η σειρά μας έχει την ευκαιρία και την ευθύνη να πει μερικές από αυτές τις ιστορίες».
amna/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οδησσός: Τεράστια πυρκαγιά σε μονάδα παραγωγής φυτικού ελαίου, vid
- «Έξυπνες» κάμερες: Μέχρι πριν λίγα χρόνια έμοιαζε αδιανόητο, σήμερα όμως τις δέχθηκαν οι πάντες
- Πυραυλικές ασκήσεις σε αρκετές πόλεις διεξήγαγε το Ιράν
- Giacomo Puccini: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο θρύλος της όπερας που αφιέρωσε τη ζωή του στην τέχνη
- Ρωσία: Είμαστε έτοιμοι να δεσμευτούμε νομικά πως δεν θα επιτεθούμε στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ
- ΣΤΑΣΥ: Χριστούγεννα 2025 στο στολισμένο Μετρό και Τραμ της Αθήνας – Δείτε βίντεο
- Νέο ισραηλινό χτύπημα μέσα στο Λίβανο
- Ο Σλοβάκος ηγέτης έβαλε τα… πατίνια και «εγκαινίασε» καινούργιο τούνελ, vid
- Διπλό αίτημα εκταμίευσης πόρων ύψους 1,17 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης υπέβαλε η Ελλάδα
- Πηγές ΕΛ.ΑΣ. για μπλόκα: Για αυτό κάνουμε εκτροπές κυκλοφορίας









