Με μαύρο δάκρυ ΚΛΑΙΝΕ οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών ΙΧ στις ΗΠΑ: “ΜΗΝ τα φορτίζετε λόγω κρίσης”

Αφού ανάγκασαν χιλιάδες επί χιλιάδων σε όλη τη Δύση να εγκεταλείψουν τα παλιά τους...ρυπογόνα ΙΧ, τώρα δίνουν το τελικό "χτύπημα"!

Ρηξικέλευθη είναι η -προς ώρας- οδηγία-σύσταση των αρχών σε μία από τις πολυπληθέστερες Πολιτείες των ΗΠΑ, την Καλιφόρνια, για την ηλεκτροκίνηση.

Ελέω ενεργειακής κρίσης και συνεχόμενης αύξησης των τιμών στα καύσιμα (και όχι μόνο) και υπό τον φόβο μαζικών μπλακ άουτ, οι τοπικές αρχές στις δυτικές ΗΠΑ συμβουλεύουν τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων να φορτίζουν με…συγκεκριμένα ωράρια τα οχήματά τους!

Η σύσταση ισχύει για τις ώρες αιχμής και είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να μετατραπεί σε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ!

Πρόκειται για ένα μέτρο που ακούγεται πρώτη φορά και αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη για όλους εκείνους που έπεσαν στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΓΙΔΑ θέλοντας να γλιτώσουν τα μεταφορικά έξοδα (βλ. βενζίνη).

Το σοκ για όσους πείστηκαν -ΚΑΚΩΣ- από τους διεθνιστές ακριβιστές του κλίματος και πήραν ηλεκτρικά οχήματα είναι διπλό, καθώς δεν πέρασαν παρά μερικά 24ωρα από τότε που η Καλιφόρνια ανακοίνωσε πως από το 2035 θα πάψουν να πουλούνται αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το…απαγορευτικό ωράριο φορτίσεων αφορά τις ώρες 4-9μμ. και συμπεριλαμβάνεται στις γενικότερες οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρχές της Καλιφόρνια για την εξοικονόμηση ενέργειας (ρύθμιση της θερμοκρασίας των κλιματιστικών στους 26 βαθμούς κ.α.).

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί