Με μάσκα COVID εκτέλεσαν ανθρώπους στην Νέα Σμύρνη – Τι λένε τώρα Παγώνη και Βασιλακόπουλος;;; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Κανείς δεν το είπε, κανείς δεν το έγραψε...

Ήταν 9.30 το βράδυ της Κυριακής (18/12) όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, πλησίασε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, και με επαγγελματικό τρόπο εκτέλεσε εν ψυχρώ 2 αλλοδαπούς άνδρες, βγάζοντας το όπλο του και πυροβολώντας προς το μέρος τους.

Το ένα εκ των 2 θυμάτων του το πυροβόλησε στο κεφάλι με δύο σφαίρες, ενώ τραυμάτισε σοβαρά με 3 ή 4 σφαίρες στον θώρακα τον 2ο.


Στο σημείο βρισκόταν πολύς κόσμος ανάμεσά τους και πολλά παιδιά που έπαιζαν κοντά. Τα δύο θύματα και οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γνωστοί στην περιοχή καθώς είναι από εκείνα τα άτομα που «πουλούν» προστασία στα μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ είναι το πόσο εύκολα μπήκε ως μασκοφόρος ο άνδρας μέσα στην καφετέρια.

ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ όλοι θα έβλεπαν ένα μασκοφορεμένο και θα αναστατώνονταν. Ωστόσο ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ δολοφόνος, καθώς πυροβολούσε κρατώντας σταθερό το χέρι του, φορούσε την μάσκα της Παγώνη και του Βασιλακόπουλου!

Πλέον ο κόσμος θεωρεί ως φυσιολογική την μασκοφορία για τον COVID!!!! Ως εκ τούτου οι κακοποιοί ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ να το αξιοποιούν. Για αυτό θα πουν, ενδεχομένως, αργότερα να τσιπαριστούν οι πάντες για να αναγνωρίζονται.

Δείτε την Παγώνη να αναφέρεται στο περιστατικό:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί