Την κυβέρνηση, το μόνο που την νοιάζει είναι να προωθήσει τα εμβόλια και τους διεθνιστές να καταστρέψουν, μεταξύ των άλλων, την ελληνική οικονομία, προκειμένου να προκληθεί χάος και Μεγάλη Επανεκκίνηση με διαφορετικούς τύπους εξουσιών και φτωχοποιημένους ανθρώπους να ζουν σε γκέτο με επιδόματα.
Ο ίδιος ο Bill Gates, όπως είχατε διαβάσει σε άρθρο του ΕΛ, ανακοίνωσε πως δεν χρειάζονται όλες τις επιχειρήσεις και κάποιες συνεπώς θα κλείσουν.
Στην Ελλάδα τα δείγματα είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ και παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα λίγο πριν την απόλυτη κατάρρευση.
Η τεχνητή ενεργειακή κρίση έχει οδηγήσει επιχειρηματίες στο να ανοιγοκλείνουν μέχρι και τα κλιματιστικά προκειμένου να κάνουν οικονομία στο ρεύμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και ΚΕΡΙΑ για να βλέπουν το βράδυ!
Ως εκ τούτου, πολικές θερμοκρασίες επικρατούν στα περισσότερα μαγαζιά, με το κλιματιστικό να ανάβει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, καθώς οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν ξεπεράσει ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!
Όπως θα δείτε, οι εργαζόμενοι δουλεύουν με διπλές μπλούζες ακόμα και μπουφάν, με τους πελάτες να δυσανασχετούν ορισμένες φορές για τις θερμοκρασίες ψύχους.
Αυτή την ζωή παίρνουν πίσω όσοι κάνουν τα εμβόλια;;; Δυστυχώς, πλησιάζει μεγάλη λαίλαπα!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι τιμωρούν οι “φιλάνθρωποι” της Ε.Ε. όσους δεν μισούν τους Ρώσους! Video
- Μεντβέντεφ: Η Φινλανδία πρέπει να πληρώσει
- Ερντογάν: Θα έχω συζητήσεις με Τραμπ για Ουκρανία και Παλαιστίνη – “Φαραώ” ο Νετανιάχου
- ΤτΕ: Aυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια το Νοέμβριο
- Εθνικό Μητρώο Επιδομάτων: Τι φέρνουν στην Ελλάδα το 2026
- Πολωνία: Έτοιμη να δεχθεί 14 τραυματίες από την πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας
- Π. Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς αιώνιους φοιτητές και καταλήψεις
- Τι επιδόματα και ενισχύσεις θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες
- Κύπρος: Μήνυμα Χριστοδουλίδη μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ – Ακλόνητη η στήριξή μας στην Ουκρανία
- Κραν-Μοντανά: Γολγοθάς για συγγενείς και φίλους των νεκρών και των αγνοούμενων









