Με αυτό ΟΛΟΙ θα ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ-«ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ» της Κομισιόν με «άρωμα» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Όλα ειπώνονται με ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ - Σε λίγο θα τα γράφουν με κάθε λεπτομέρεια και οι HOAXάδες!!!

Όπως είδατε σε άρθρο του el.gr, θέλουν να αλλάξουν την ίδια την έννοια της ύπαρξης του ανθρώπου!

Όλες και όλοι μέσω του διαδικτύου, που θα ελέγχεται από τεχνητή νοημοσύνη, θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται κάθε στιγμή. Αυτό θα είναι το διαδίκτυο των προσώπων που θα προστεθεί στο ήδη ανακοινωθέν διαδίκτυο των πραγμάτων που μπορεί να επιτευχθεί με το 5G. Για να συμμετάσχουν οι άνθρωποι στο ιντερνέτ των προσώπων θα έχουν εμφυτευμένες μέσα τους συσκευές. Ο έλεγχός τους θα είναι διαρκής!

Προς επιβεβαίωσή των προαναφερθέντων, έρχεται βίντεο από σχετικά πρόσφατη τοποθέτηση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιεν, να βάλει «φωτιά» καθώς όλα δείχνουν να εξελίσσονται αστραπιαία.

Από το καλοκαίρι λοιπόν έχει ανακοινωθεί πως θα δοθεί στους ανθρώπους μια ΚΟΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, με την οποία, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, θα μπορούν να ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ!!!

«Από την πληρωμή φόρων μέχρι και την ενοικίαση ποδηλάτου», είχε δηλώσει η Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να δώσει έμφαση στο εύρος της χρήσης της ψηφιακής ταυτότητας.

Πού θα μπαίνει άραγε η ταυτότητα;;; Σε ένα ψηφιακό πάσο, το οποίο ήδη υπάρχει, με πρόσχημα το εμβόλιο, και αργότερα, γιατί όχι, θα εμφυτεύεται, στους νομοταγείς και πιστοποιημένα εμβολιασμένους πολίτες. Ισχυρίζονται πως αυτό θα συμβεί για να πάρουμε δήθεν τον έλεγχο των δεδομένων τους! Ο κόσμος πρέπει να τους εμπιστευτεί μετά από όσα έχουν γίνει, ειδικά με τον COVID και τα εμβόλια;;;

Τι θα γίνει με όσους δεν συμφωνούν με αυτό;;; Δεν θα μπορούν να αγοράσουν κα ινα πουλήσουν;;; Θα γίνει υποχρεωτική;;;

Διαβάστε τι είχε δηλώσει, η φον Ντερ Λάιεν τον Ιούνιο του 2021:

«Κάθε φορά που ένας ιστότοπος μας ζητά να δημιουργήσουμε μια νέα ψηφιακή ταυτότητα ή να συνδεθούμε εύκολα μέσω μιας μεγάλης πλατφόρμας, η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει με τα δεδομένα μας. Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή θα προτείνει σύντομα μια ασφαλή ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα. Μία ταυτότητα που θα εμπιστευόμαστε και που οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τα πάντα, από την πληρωμή φόρων έως την ενοικίαση ποδηλάτου. Μια τεχνολογία όπου μπορούμε να ελέγξουμε ποια δεδομένα χρησιμοποιούνται και πώς».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί