Μάχες στα καταστήματα! Όργανα της ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ ξυλοκοπούν πολίτες χωρίς covid pass, αλλά αναγκάζονται να υποχωρήσουν, ΒΙΝΤΕΟ

Αυτές είναι ουσιαστικές αντιδράσεις και όχι οι διάσπαρτες συγκεντρώσεις σε πλατείες και λεωφόρους!

Σκηνές σκληρής χούντας με μία νότα ελπίδας από εκείνους που αντιδρούν εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στη Γαλλία.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των νέων δυναμικών κινητοποιήσεων από χιλιάδες πολίτες, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εισέβαλαν χθες σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Παρισιού.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που πέρασε ο «κολλητός» του Κ. Μητσοτάκη Ε. Μακρόν, για να ψωνίσει κάποιος σε εμπορικά κέντρα χρειάζεται απαραιτήτως να έχει πάνω του covid pass.

Δηλαδή μόνο οι εμβολιασμένοι, οι έχοντες αρνητικό εργαστηριακό τεστ και οι αποδεδειγμένα νοσήσαντες έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που εκατοντάδες πολίτες ξεχύθηκαν εν μέσω μίας πορείας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο εμπορικό κέντρο «Forum des Halles».

Όταν τους κυνήγησαν οι αστυνομικοί, εκτυλίχθηκαν σκηνές…απείρου κάλλους!

Τεράστιες αποδοκιμασίες προκάλεσε μάλιστα ο άγριος ξυλοδαρμός και η σύλληψη δύο γυναικών που δεν φορούσαν μάσκα ούτε είχαν το απαραίτητο πιστοποιητικό:

https://twitter.com/i/status/1434267241604792320

Ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπροστά στους υπεράριθμους διαδηλωτές που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ελευθερίας, οι αστυνομικοί πήραν εντολή να απομακρυνθούν:

https://twitter.com/i/status/1434173581227929603
https://twitter.com/i/status/1434172687644073984

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί