• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λυκειάρχες προς Κράτος: Προστατεύστε μας από τους αρνητές – Έρχονται «μαύρες» μέρες, vid

Λυκειάρχες προς Κράτος: Προστατεύστε μας από τους αρνητές – Έρχονται «μαύρες» μέρες, vid

Οι εικόνες που θέλουν να βλέπουν...

Οι λυκειάρχες δηλώνουν ότι είναι νομικά ακάλυπτοι, απέναντι στις περιπτώσεις γονέων, οι οποίοι αρνούνται τα self test για τα παιδιά τους κι επιμένουν να γίνονται δεκτά στις τάξεις!

Μάλιστα αποκαλούν τις διαμαρτυρίες των γονέων «απειλές» και διαμαρτύρονται για τις μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών.

Με άλλα λόγια ζητούν κρατική παρέμβαση, η οποία προφανώς και θα «τιμωρεί» όσους αντιδρούν σε μέτρα περιορισμού της ελευθερίας αλλά και στην εκπαίδευση μαθητών στον «σκανάρισμα» και στο σφράγισμα».

Η υπόθεση έχει μεταφερθεί και στο υπουργείο Παιδείας μέσω της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) καθώς όπως τονίζει σε μέση ενημέρωσης ο πρόεδρος  της Ομοσπονδίας κ. Νικηφόρος Κωνσταντίνου, οι εκπαιδευτικοί και οι διευθυντές δεν φταίνε σε τίποτα να υφίστανται τέτοια ταλαιπωρία μόνο και μόνο επειδή εφαρμόζουν τον νόμο (εντολές του Κράτους).

Οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί υπογραμμίζουν ότι είναι δημόσιοι λειτουργοί και οφείλουν να κάνουν αυτά που ορίζουν οι αποφάσεις του κράτους. Μάλιστα όπως οι ίδιοι υπογραμμίζουν «πιεζόμαστε από όλες τις πλευρές. Αν αφήναμε να μπει στο σχολείο μαθητής, που δεν έχει κάνει self test, τότε κάποιος άλλος γονιός θα μας κατηγορούσε ότι δεν εφαρμόζουμε τον νόμο».

Αφορμή στάθηκε η σημερινή ένταση στο 1ο Λύκειου του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη (ΕΔΩ).

Αυτή την εικόνα θέλουν και όσοι δεν συμφωνούν θα «τιμωρούνται»:

Φυσικά τα ΜΜΕ ενισχύουν το εχθρικό κλίμα κατά όσων γονέων αντιδρούν: