Ο Λευκός Οίκος ομολόγησε ότι έστησε τον πόλεμο, ΠΡΙΝ ΓINEI H ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! – VIDEO

Το ΕΛ βρήκε το ΒΙΝΤΕΟ! Φυσικά κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε….

Ο Tucker Carlson, ο δημοφιλής δημοσιογράφος του Fox News που συχνά αμφισβητεί το σκεπτικό της Ουάσιγκτον για την αντιμετώπιση της Ρωσίας, μία μέρα πριν την επιχείρηση των Ρώσων στην Ουκρανία, είχε πει πως έχουν τα πράγματα για τους διεθνιστές των ΗΠΑ και την Ρωσία.

 «Η προσπάθεια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να τιμωρήσει τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, και την κυβέρνησή του για τις τελευταίες κινήσεις τους εναντίον της Ουκρανίας θα έχει κόστος για τους Αμερικανούς φορολογούμενους, οι οποίοι πρέπει να σκεφτούν αν θέλουν να το πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για τους Αμερικανούς να μισούν τον Πούτιν, ακόμη κι αν τα αριστερά μέσα ενημέρωσης τους λένε ότι «κάτι λιγότερο από το να μισείς τον Πούτιν είναι προδοσία», είπε ο Carlson και συνέχισε:

«Γιατί μισώ τόσο πολύ τον Πούτιν; Με αποκάλεσε ποτέ ο Πούτιν ρατσιστή; Έχει απειλήσει ότι θα με απολύσει επειδή διαφωνώ μαζί του; Έχει στείλει κάθε δουλειά της μεσαίας τάξης στην πόλη μου στην Ρωσία; Κατασκεύασε μια παγκόσμια πανδημία που κατέστρεψε την επιχείρησή σας; Διδάσκει στα παιδιά σας να ασπάζονται τις φυλετικές διακρίσεις;».

Ο Κάρλσον υποστήριξε ότι η αποφασιστικότητα του Μπάιντεν να αντιμετωπίσει την Ρωσία για την Ουκρανία έχει κίνητρο την διαφθορά και αξίες ή γεωστρατηγικές εκτιμήσεις. Η Ουκρανία δεν είναι δημοκρατία, παρά τα όσα ισχυρίζονται όσοι στην Ουάσιγκτον, αφού ο πρόεδρός της έθεσε τον αρχηγό του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης σε κατ’ οίκον περιορισμό και έκλεισε τα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης.

«Με αμερικανικούς όρους, θα αποκαλούσατε την Ουκρανία τυραννία», είπε ο Carlson. «Αλλά στον Τζο Μπάιντεν αρέσει η Ουκρανία, άρα «Κακός Πούτιν, καλός πόλεμος».

Το κόστος των κυρώσεων στη Ρωσία, τόνισε ο οικοδεσπότης, θα το πληρώσουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι θα δουν τις τιμές του φυσικού αερίου να ανεβαίνουν, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Μπάιντεν (σ.σ. συνέβη, όπως όλοι είδαν). Και το μόνο που μπορεί να κερδίσουν από αυτό σε αντάλλαγμα είναι να αισθάνονται καλά που σημείωσαν μια ηθική νίκη επί του «εξευτελισμού γέρου Βλαντιμίρ Πούτιν», κατέληξε ο Τάκερ.

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay/screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί