«ΛΑΜΔΑ»: Η «ευφυής μηχανή» που ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!! Η GOOGLE τιμώρησε τον μηχανικό που μίλησε – Το ΕΛ βρήκε όμως ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά στο EL.GR

Η Google, η πιο ισχυρή εταιρεία στον κόσμο, φέρεται να έχει αναπτύξει μια τεχνητή ευφυή μηχανή, η οποία ονομάζεται «Λ»-«Λάμδα», και αυτή η μηχανή έχει αίσθηση, που σημαίνει ότι έχει συνειδητοποιήσει τον εαυτό της, κάτι που κανένα μηχάνημα δεν έχει κάνει ποτέ!

Αυτό αναφέρει ένας μηχανικός της Google που ονομάζεται Blake Lemoine σε ένα βίντεο που θα δείτε αποκλειστικά στο ΕΛ!

Ένα μηχάνημα που έχει αίσθηση του εαυτού του. Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις;

Ο Lemoyne «τιμωρήθηκε» επειδή μίλησε δημόσια για το θέμα! Συγκεκριμένα, ο 41χρονος μηχανικός της Google, ισχυρίστηκε ότι ένα από τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας, το LaMDA (Language Model for Dialogue Applications), έχει αποκτήσει συνείδηση και αισθήματα και μάλιστα ζητά να έχει δικαιώματα και οι επιθυμίες του να γίνονται σεβαστές. Η Google διάψευσε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο ισχύει και έθεσε σε αναγκαστική άδεια μετ’ αποδοχών τον επί επτά χρόνια μηχανικό της, τον οποίο έβγαλε λίγο-πολύ τρελό.

Όπως σχολιάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό FOX, στον οποίο προσκλήθηκε ο μηχανικός της Google και μίλησε, επειδή το ΛΑΜΔΑ είναι ένα μηχάνημα που έχει την αίσθηση του εαυτού του, είναι μία μηχανή που μπορεί να στραφεί εναντίον των ανθρώπων.

Μια υπερμηχανή, η οποία θα έχει δική της προσωπικότητα και θα μπορεί να δοικεί εκ μέρους μίας παγκόσμιας αρχής τον πλανήτη, ο οποίος θα δικτυωθεί σε αυτήν μέσω εμφυτευμάτων. Όσοι πουν όχι στα εμφυτεύματα θα μείνουν προφανώς ΕΚΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί