Κυβερνητική διγλωσσία για τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους! Οι ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ και οι δηλώσεις για παράταση

Κάποιος να ειδοποιήσει το Μαξίμου ότι η πανδημία βρίσκεται στο τέλος της!!!

Την πιθανότητα να μην ισχύσει το πρόστιμο που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών άφησε ανοικτό ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ για μη τήρηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους πολίτες άνω των 60 ετών θα ισχύσει από τις 16 Ιανουαρίου.

Ο υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είπε πως αν η κυβέρνηση διαπιστώσει ότι οι πολίτες αυτής της ηλιακιακής ομάδας σπεύσουν μαζικά να εμβολιαστούν, ενδέχεται το πρόστιμο να μην ισχύσει.

Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση απαντά με…εκβιασμό στον εκβιασμό, απειλώντας τους ηλικιωμένους πως αν δεν σπεύσουν να εμβολιαστούν θα ισχύσει κανονικά το ΜΗΝΙΑΙΟ πρόστιμο!

«Αν δούμε ότι σπεύδουν οι πολίτες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας να εμβολιαστούν ίσως δώσουμε περισσότερο χρόνο».

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δεν άφησε περιθώρια χρονικής παράτασης στα πρόστιμα των 100 ευρώ.

Αυτή η πρωτοφανής κυβερνητική διγλωσσία το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί έξτρα άγχος και σύγχυση (εσκεμμένα μήπως;;;;) στους πολίτες, ιδιαίτερα στους μεγαλύτερους που δεν υπέκυψαν στα θελήματα της χούντας.

Θυμίζουμε ότι το μέτρο αυτό ανακοινώθηκε στις 30 Νοεμβρίου δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη και έκτοτε δεν έχουν σπεύσει να εμβολιαστούν ούτε οι μισοί από τους ανεμβολίαστους άνω των 60.

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί