ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ! Το εμβόλιο είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟ και για αυτό το ΚΑΚΟ, σύμφωνα με επιστήμονα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά, την ώρα που οι κρατικοί ειδικοί διαβεβαιώνουν για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

«Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι αναποτελεσματικά και υπεύθυνα για τον αυξημένο αριθμό περιπτώσεων καρκίνου»!

Αυτό προειδοποιεί ο παθολόγος Δρ Ράιαν Κόουλ, ο οποίος κατηγορείται από συστημικά μέσα ενημερώσεις για ψευδείς ισχυρισμούς, όπως και άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι αντιτίθενται στα εμβόλια mRNA, για τα οποία οι κρατικοί «ειδικοί» διαβεβαιώνουν πω αποτελούν την μοναδική και ασφαλή λύση κατά του COVID.

Όπως αναφέρει σε νέα του παρέμβαση, «στοιχεία από τους εμβολιασμένους ασθενείς του και δεδομένα που του έστειλαν ογκολόγοι δείχνουν ότι τα εμβόλια διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα».

Ο Cole είπε επίσης ότι το ποσοστό θνησιμότητας από κάθε αιτία είναι υψηλότερο στα εμβολιασμένα άτομα.

Όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο, ο παθολόγος παρατήρησε ότι τα ποσοστά καρκίνου στις γυναίκες άρχισαν να αυξάνονται. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει, ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου του ενδομητρίου και του τραχήλου της μήτρας ήταν υψηλότερος από το συνηθισμένο.

«Αν βλέπω κάτι και βλέπουν κάτι και οι συνάδελφοί μου, πρέπει να το μάθει ο κόσμος!!!!

Τώρα με την Όμικρον, οι ενέσεις έχουν αποτύχει εντελώς.

Οι ενέσεις απ’ τις οποίες συνεχίζουν να λένε στον κόσμο να κάνει μια αναμνηστική δόση είναι μια πρωτεΐνη-ακίδα που είναι τοξική για το ανθρώπινο σώμα, που προκαλεί την ίδια νόσο με τον ιό και προδιαθέτει τον κόσμο για αυτοάνοσες επιθέσεις και ενδεχόμενα βραχυπρόθεσμους κινδύνους καρκίνου.

Έχω πάρα πολλούς ογκολόγους, αφότου τα ανέφερα αυτά, που παρουσιάζονται και λένε ”Ναι, παρατηρώ τους πιο παράξενους καρκίνους και καρκίνους που καταφέρναμε να διατηρούμε υπό έλεγχο και θεραπεία να επεκτείνονται αστραπιαία και να γίνονται σταδίου ΙΙ, σταδίου ΙΙΙ, σταδίου IV έτσι για πλάκα…” Κι αυτό είναι εξαιτίας της απορρύθμισης του ανοσοποιητικού που προκαλούν αυτές οι ενέσεις…», τόνισε χαρακτηριστικά!

Δείτε το βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί