Κρυφή κάμερα: «Σκοτεινοί κύκλοι» στον Λευκό Οίκο! Δίνουν στον Μπάιντεν και υπογράφει ό,τι θέλουν

Τι αναφέρει σύμβουλος της κυβέρνησης

Ένα βίντεο με κρυφή της O’Keefe Media δείχνει έναν ειδικό σύμβουλο της Διοίκησης Μικρών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών να εξηγεί πώς οι «σκοτεινοί» κύκλοι γύρω από τον Τζο Μπάιντεν κάνουν τον πρόεδρο-μαριονέτα, όπως τον αποκαλούν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, να υπογράφει ό,τι θέλουν.

Το εν λόγω άτομο, ο Τάιλερ Ρόμπινσον, είπε σε undercover ρεπόρτερ πως ο Τζεφ Ζέιντς, πρώην διοικητικό στέλεχος πασίγνωστης εταιρείας πως ο σημερινός αρχηγός του προσωπικού του Λευκού Οίκου, είναι «το δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο στην Ουάσιγκτον».

«Με το να κάνεις τον Τζεφ να υπογράψει, κάνεις τον πρόεδρο να υπογράψει… ό,τι λέει αυτός ο τύπος, αυτό λέει ο Πρόεδρος», είπε. Τι ερώτημα που τίθεται είναι από ποιύς παίρνει εντολές και ο Ζέιντς!

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώην αντιπρόεδρος Χίλαρι Κλίντον εμπλέκονται στην κυβέρνηση Μπάιντεν, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου παραδέχτηκε ότι και οι δύο παραμένουν πολύ κοντά με τους συμβούλους Μπάιντεν.

Ερωτηθείς εάν ο Zeints είναι «πιο δυνατός από την Kamala [Harris]», ο Robinson απάντησε, «Ναι».

Επιπλέον, ο Ρόμπινσον εξήγησε πώς το διεθνιστικό κατεστημένο αποφεύγει τους πολιτικούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για να τους αφήσει έξω από τον κύκλο όταν δεν συμφωνούν με αυτά που πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με τα σχέδιά τους!

Ο Ρόμπινσον αποκάλυψε επίσης ότι το αφεντικό του, Ιζαμπέλ Κασίγιας Γκουσμάν , στέλνεται από την κυβέρνηση Μπάιντεν σε όλη τη χώρα με το πρόσχημα ότι επισκέπτεται μικρές επιχειρήσεις ενώ, ουσιαστικά, βοηθά πραγματικά τους Δημοκρατικούς να εκλεγούν.

Επομένως οι τύχες των ΗΠΑ δεν βρίσκονται στα χέρια του Μπάιντεν αλλά σε χέρια άλλων, οι οποίοι δεν φαίνονται και ετοιμάζουν τον δρόμο για έναν παγκόσμιο ηγέτη! Όποιος διαβάζει Λιακόπουλο ξέρει!

Δείτε ΕΔΩ!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί