Κρεσέντο ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ στην γερμανική τηλεόραση: «Οι Ρώσοι μοιάζουν με Ευρωπαίους αλλά δεν είναι» – Αναστήθηκε ο Χίτλερ, vid

Παγκόσμιος σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ...

«Ακόμη και αν οι Ρώσοι φαίνονται Ευρωπαίοι, δεν είναι Ευρωπαίοι»!

Η γερμανική τηλεόραση αφήνει να εννοηθεί πώς μερικοί άνθρωποι είναι καλύτεροι από άλλους σε ένα ρεσιτάλ ρατσισμού!

Η Florence Gaub, μια Γερμανίδα πολιτικός επιστήμων, προχώρησε στην απανθρωποποίηση ενός ολόκληρου έθνους στην τηλεόραση – ισχυριζόμενη ότι οι Ρώσοι δεν ενδιαφέρονται για τις έννοιες της ζωής και του θανάτου όσο οι «Ευρωπαίοι» άνθρωποι.

«Ακόμα κι αν οι Ρώσοι φαίνονται Ευρωπαίοι, δεν είναι Ευρωπαίοι», είπε στον οικοδεσπότη Markus Lanz. «Σκέφτονται διαφορετικά για την βία ή τον θάνατο… Δεν έχουν ιδέα για μια φιλελεύθερη, μεταμοντέρνα ζωή. Μια έννοια ζωής που μπορεί να επιλέξει ο καθένας».

Σίγουρα οι Ρώσοι είναι ένας σκληραγωγημένος λαός, πιο σκληραγωγημένος από τους Ευρωπαίους! Ωστόσο ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΖΩΗ, από διεθνιστές πολιτικούς της Δύσης, οι οποίοι επιβάλλουν εμβόλια, μετά τα οποία έχουν παρατηρηθεί αμέτρητοι θάνατοι και παρενέργειες, ενώ εφαρμόζουν μέτρα χουντικού τύπου! Και φυσικά είναι πολύ πιο φιλελεύθεροι από τα παρόντα ευρωπαϊκά καθεστώτα, τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία.

Η Gaub αντιμετώπισε σφοδρή αντίδραση στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σχολιαστών που την κατηγόρησαν για «ρατσισμό», καθώς αυτό που θέλησε να περάσει είναι πως οι Ρώσοι πρέπει να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, όπως παλαιότερα οι Εβραίοι και όχι να αναδείξει την διαφορετική νοοτροπία!!!

Δείτε το βίντεο:

photo zdf. de/wikipedia

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί