Κρατήστε την φράση!!! “Επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος” επιβάλλουν στην χώρα το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είδαμε νωρίτερα, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αντιτάσσονται στον υποχρεωτικό διαγνωστικό ελέγχου (self test) νόσησης από COVID-19. Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ;;; Επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος!!! Το ίδιο συνέβη χθες, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πυροσβεστών, καθώς δεν έγινε δεκτή από […]

Όπως είδαμε νωρίτερα, το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή που είχαν καταθέσει γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αντιτάσσονται στον υποχρεωτικό διαγνωστικό ελέγχου (self test) νόσησης από COVID-19.

Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ;;; Επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος!!!

Το ίδιο συνέβη χθες, με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πυροσβεστών, καθώς δεν έγινε δεκτή από το τμήμα Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η αίτηση υπηρετούντων στην ΕΜΑΚ, οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί η διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος για υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού του εν λόγω σώματος.

Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν ΚΑΙ ΕΔΩ πως επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι συνίστανται στην ανάγκη διασφάλισης της αδιάλειπτης και ακώλυτης λειτουργίας των Ειδικών Μονάδων του Πυροσβεστικού Σώματος που είναι επιφορτισμένες με την αντιμετώπιση καταστροφών επιβάλουν τον εμβολιασμό τους.

Μάλιστα σε τηλεοπτικό σταθμό η δημοσιογράφος ζήτησε να κρατηθεί αυτή η φράση, επειδή είναι το νομικό χαλί-επιχείρημα, στο οποίο πάτησε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας και είπε υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για την ΕΜΑΚ, ενώ με αυτή την φράση θα δικαιολογείται η οποιαδήποτε απόφαση του Κράτους, που θα παραβιάζει το Σύνταγμα και θα αγνοεί ακόμα και το Συμβούλιο της Ευρώπης (ΕΔΩ)!!!

Δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί