Η κυβέρνηση ανακάλυψε έναν τρόπο για να κοροϊδέψει τους πολίτες, ώστε οι καταναλωτές να πιστεύουν πως τους «χαρίζονται» χρήματα με την μορφή επιδότησης για να πληρώνουν τους υπέρογγους λογαριασμούς και την ίδια ώρα να ξετυλίγεται εναντίον τους ένα σκοτεινό κουβάρι σχεδιασμών που τελικό σκοπό έχει την αποδοχή της σιδηράς πυγμής της όποιας εξουσίας.
Οι τιμές αυξάνονται τεχνητά και μετά έρχεται το κράτος για να καλύψει την απίστευτη διαφορά με την μορφή επιδότησης.
Αρχικά λοιπόν να πούμε πως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε δήθεν επιδότηση 2 δισ. ευρώ στους ιδιώτες παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος.
Αυτά τα λεφτά προέρχονται από τα διεθνιστικά κέντρα και την Ε.Ε.
Θα δοθούν στους παρόχους για λογαριασμό των πελατών, προκειμένου η τελική τιμή της κιλοβατώρας στην λιανική, η οποία έχει ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη, να κινηθεί δήθεν στα επίπεδα των 0,15-0,17 ευρώ.
Ωστόσο, αυτά τα χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ στην τσέπη των παρόχων, καθώς αυτοί έχουν ήδη αγοράσει την ακριβή τιμή ρεύματος που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, όπως και όλες οι κυβερνήσεις στον δυτικό κόσμο, και τα χρήματα αυτά θα τα δώσει για να ξαναγοράσει ΑΚΡΙΒΟ ηλεκτρικό ρεύμα.
Με πιο απλά λόγια: Η επιδότηση είναι πλασματική, διότι τα λεφτά κάνουν γύρω-γύρω και τελικά μπαίνουν ξανά στις τσέπες του κράτους, το οποίο κρατά σε αγωνία τους πολίτες, μιας και ουδείς γνωρίζει αν θα δοθεί η επιδότηση κάθε επόμενο μήνα.
Ως εκ τούτου οι πάροχοι φυτοζωούν, ενώ οι πολίτες εξαρτώνται από τις ορέξεις του κράτους , το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους πει «σας διαλύω και δεν έχετε ρεύμα» ή αργότερα «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» ή ακόμα πιο μετά «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ». Οι πολίτες συνηθίζουν στον εκβιασμό και την αβεβαιότητα, έτσι ώστε να αποδεχθούν την ΣΚΛΑΒΙΑ.
Κάποια στιγμή, το κράτος θα πει δεν έχω να δώσω επιδότηση! Και τότε θα γίνει το μεγάλο «ΜΠΑΜ»
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλός ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν έχει εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις»
- Β.Κικίλιας: «Η ασφάλεια των ναυτικών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου»
- Στ. Παπασταύρου: «Επιβεβαιώσαμε ότι στη χώρα μας υπάρχει επάρκεια εφοδιασμού»
- ΥΦΥΠΕΞ Γ. Λοβέρδος: Περίπου 1.500 άτομα έχουν αιτηθεί να επιστρέψουν στην Ελλάδα από τα ΗΑΕ
- Γερμανία: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου
- Ομάν: Έκκληση για κατάπαυση πυρός στη σύγκρουση των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική- Έγιναν 3 συλλήψεις
- Αναφορές για ισχυρές εκρήξεις σε Ντόχα, Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι, vid
- Ανδρουλάκης στο TikTok: Προτεραιότητα η προστασία του Κυπριακού Ελληνισμού και ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου
- «Βόμβα» Τραμπ: «Θα διακόψουμε κάθε εμπορική συναλλαγή με την Ισπανία»









