Καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει η σημερινή εικόνα στον λόφο του Φιλοπάππου, καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που πετούν χαρταετό το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, λίγοι είναι σήμερα οι Αθηναίοι που έχουν μαζευτεί και προσπαθούν να πετάξουν χαρταετό στον λόφο, αλλά ακόμη και όσοι το επιχειρούν δεν τα καταφέρνουν, μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν.
Κι ενώ πέρσι στον λόφο του Φιλοπάππου είχε στηθεί τρικούβερτο γλέντι με χορούς και παραδοσιακή μουσική, φέτος η εικόνα είναι τουλάχιστον μίζερη.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









